• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A jak od piątku się głowie czy udało nam sie czy nie w sumie to nie planowalismy tylko tak jakos wyszło spontanicznie:-D:-D:-D i nie wiem sama na objawy za wcześnie, na test tez musze poczekać jedyne co mnie zastanawia to to że brodawki jakies takie wrażliwe są hmmmmmm

reklama
fajnie by było jak by wam sie udało mireczko i dalajla...moze i ja bym do was dołączyła za ciosem:-)
a tak powaznie to 7 dni po owulce mam zrobic badanie progesteronu i estadriolu, i zastanawiam sie czy jak sobie przy okazji zrobie Bhcg to czy wynik mi cos powie?tzn czy betka po 7 dniach jesli nastapiło zapłodnienie wzrosnie???

Witam dziewczynki i ściskam mocno :-) dopiero stałam jestem nieprzytomna.
Wczoraj bylismy nad morzem więc tak jak obiecałam przywiozłam wam troszke jodu dla zdrówka :happy::happy::happy:. Niestety wyjazd nie spowodował, że stresy odeszły wszędzie tylko brzuszki i pełno dzieciaczków,aż sie popłakałam :-(
Ja zmykam ogarnąc toszke mieszkanko pranie juz sie robi wiec trzeba sposprzatac będe wieczorkiem bo teraz cos mi net zamula i nie moge nawet odczytac co wczoraj kochane dziewczynki nadrukowały moze opzniej bedzielepieji nadgonie zaleglosci z wczorajszego dnia
A teraz życzę wam wspaniałego dnia :-) :-) :-)
dilajla i mirka 3 mam kciuki za fasolki

No właśnie dzewczynki robić teściki i dawać jak najwięcej nadzieji, lutówki i marcówki czekają, a może jak dobrze pozarzażacie to i mnie się uda :)

Słodziutka życzonka dla męża:)
Zawsze każdemu mówię taki wierszyk:
Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności mało smutków a dużo radości :)

pozdrawiam:)

Wrocilam dziewczynki z moich cudownych wakacji... ale bardzo duzo sie dzieje, i dobrego i niestety niezbyt dobrego, wiec nie mam czasu ani glowy na internet.

Ale sciskam Was wszystkie mocno, moze ktos mi stresci ostatni tydzien (140stron :szok:) Jakies fasolki????? czy inne dobre newsy?

Moze wieczorkiem uda mi sie napisac wiecej. Caluje pyszczki

reklama
maggie zmiany są takie, ze kilka z dziewczyn dostało zielone swiatełka:
mordoklejka, mirka, dilajla i juz sama nie pamiętam kto jeszcze:-)
wszystkie kibicujemy:-)

Dilajla- proktolog to lekarz między innymi od hemoroidów!! bleee
no ale neistety ciąża pozostawiła po sobie oznaki i tzrba to cholerstwo wytępic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry