• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a już sama nie wiem co tam się dzieje w tym moim brzuszku, chyba jestem za bardzo przewrażliwiona przecież ja może wcale nie jestem w ciąży zresztą na objawy to myślę ze na pewno za wcześnie bo przecież piątek był 3 dni temu może to jakieś bóle owulacyjne albo co:szok:

Teraz to chyba kazda znas jest mega wrazliwa na wszystko co sie dzieje kazde nawet najmniejsze ukłucie juz zastanawia czy aby napewno wszystko jest ok ja sama sie juz czasem zastanawiam czy nie popadam w jakas paraoje:baffled: no ale lepiej wszystko sprawdzic niz pozniej załowac tak mi sie wydaje

Dilajla nie denerwuj sie bo to napewno nie pomoze a wręcz zaszkodzi! wypij sobie meliske:-) mi moja lekarka jak sie denerwowalam w ciaży kazała ją pic i sie nie denerwowac!!!

a ja wpadam tylko na male chwili i podglądam co piszecie! cieżko mi sie siedzi więc ciagle leże i sie goje:-)
a czasu malo zostalo bo za dwa dni do pracy! jestem przerazona coraz bardziej! podobno wszystcy juz na mnie czekają- to mile ale jakos dziwne uczucie... jak szlam na zwolnienie mialam wielki brzuszek a teraz...:-( ah szkoda słów...

Sylus najgorszy to ten pierwszy dzien pozniej bedzie juz tylko lepiej:tak:
na mnie na razie w zadnej pracy nikt nie czeka:baffled: ale gdyby było inaczej tez pewnie bym sie denerwowała a na razie siedze w domku i mysle co dalej???

Hej,melduję się po weselu.Jak prosiłyście piłam jednak Wasze zdrówko (też),więc melduję sie dopiero dzisiaj:-p;-):zawstydzona/y:
A dziecko grzecznie spało u babci pierwszy raz:szok::-D
Buziaki.Papa.

Gabi rozumiem ze ubawiłaś sie na weselichu:-)

Super ,że jesteście bo jak poczytam to co czujecie i jak wsłu****ecie sie w swoje ciało to mam wrażenie jakbym czytała o sobie a co zatym idzie znaczy sie , zr nie dokonca jestem zeschizowana . łatwiej pokonywać przeciwności w grupie .
Miłej i spokojnej nocki w zalezności od przyznanego światełka

Oj pisarki,przejrzałam trochę stron w tył,ale wymiękam:-p
W sprawie porządku,pamiętam,ze obiecałam:tak: Na razie czekam na uprawnienia i chwilkę czasu;-)
Trzymajcie się.Papa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry