• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki do wieczorka idę z meżem na spacerek. W domku szkoda siedzieć na taką pogodę...

Qrcze - część prezentu mężusiowi pokazałam :-D:rofl2: nie umiem mieć przed nim tajemnicy... zresztą uwielbiam Go obdarowywać.. i podobało mu się to co mu kupiłam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ależ ze mnie dziewczę w gorącej wodzie kompane..hehehe ale taka już moja natura....

Buziaaaaaki

Witajcie, biegłam z pracy , aby móc tu zajrzeć. Myslę,że tylko Wy Mnie rozumiecie, przy innych jestem tylko"smutna". Pytaja dlaczego, nic im nie mówiłam. Nie chcę pytań.

ewulka twój post natchnął Mnie nadzieją, więc można być w ciązy i jej nie sracić, bardzo na to czekam. Wolałabym się dowiedzieć po tych wszystkich badaniach(robionych na własny koszt oczywiście), że było przyczyną to "coś", że to nie przypadek i jesli to wyleczę to.. łudzę się ,że ciąża moja obumarła z przyczyn wirusa stanu zapalnego, łudzę się..

Przeżyłam pierwszy dzień w pracy, przeżyłam.

witam dzis po raz drugi:-) tak sobie podczytuje co tu tworzycie ale sie nie udzielam bo troche jestem zdechnieta:baffled: brzuszek boli ale bardzo sie ciesze ze w koncu to nastapiło:tak: bo do 6 tyg jeszcze sie nie martwiłam a pozniej to juz masakra wszystkie po kolei dostawały@ a ja nie:no:

Wiecie, Ja dopiero jestem niecały tydzień po zabiegu , a póltora od początku wywołanego poronienia. Nie wiedziałam ,że dostanie @ to problem. Po jakim czasie mniej więcejto następuje?

No i wróciłam po weekendzie :-)

Nadrobiłam, poczytałam, dużo stworzyłyście przez ze kilka dni.
No a teraz dobre wiadomości - dostałam zielone światełko i metformax na owulkę!!! Z takim poziomem toxo możemy się już starać. No i nadzieja wróciła :-) :-) :-)

Helllooo

selenko - witaski miłe.. wiesz z pierwszą @ od zabegu bywa różnie a mi lekarz powiedział że od 4 do 7 tygodni jest wszystko OK ja osobiście dostałam po 30 dniach ale z tym bywa różnie , ile kobiet tyle przypadków i niby podobne ale każde inne.. więc nie martw się na zapas. Raczej wszystkie dostawałyśmy w graniach normy.. tylko biedna mała troszkę się martwiła ale i do niej zawitała @ :-) z czego bardzo się cieszymy :-)

Idę robić kolacyjkę...
po kolacji powinnam wpaść na chwilkę do Was kochane...

aaa i selenko nie smutaj się...

reklama
Selena- tak jak mówi Edyta, ja nawet wyczytałam ze do 8 tyg.. to jest ok.I własnie mała dostała po 8:-)
Ja osobiście dokładnie po 5 tyg. od porodu i łyzeczkowania.
Tak to jest najpierw pragniemy tego okresu przez trzy miesiace a potem będziemy sie modlić zeby go nie dostać:-))
Miglak serdecznie gratuluje zielonego światełka:-)
W takim razie do dzieła!!!!
Trzymamy kciuki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry