• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dilajla uspokoiło mnie i to bardzo:-) bo tak wszystkie dziewczynki pisały ze juz po 3 4 5 tyg a ja czekałam 5 6 7 i nic to juz zaczełam sie martwic ale teraz juz luz bede czekac na 2 pozniej 3 i moze jakies małe staranka zaczniemy:tak:

Selenko nie martw sie na zapas napewno bedzie ok:tak:

obejrzałam sobie DR HOUSE i przyszłam sobie troszke do was;-)

reklama
mniam, już po kolacyjce.. ależ się objadłam :szok: a tu wszyscy trąbią nie jeść na noc... haha a ja sobie zjadłam... ale pyszną sałatkę wiec ... ehhhh tam kochanego ciała nigdy za wiele :-D

Pisała do mnie kolezanka jest w 3 miesiacu i ma skurcze dosc silne z tego co mowiła ale ze nie ma rozwarcia to lekarz dał jakies tablety i wysłał do domu to było w sobote ale wczoraj pisała ze wcale nie jest lepiej :-( i ze dzisiaj pojdzie do lekarza niech ja połoza w szpitalu ale do tej pory sie nie odzywa komorka nie odpowiada i troche sie o nia martwie:-(

dziewczyny melduję że żyję (chociaż ledwo) ciąża przebiega dobrze wyiniki mam ok. i to na tyle z dobroci bo jeśli chodzi o obnjawy ciązy to tragedia fasolka męczy mnie niemiłosiernie mogłabym spać na okrągło mdli mnie i muli cały dzień i straciłam apetyt ponieważ wszystkie produkty spożywcze..... Śmierdzą:baffled::baffled: (poza czereśniami)

jedynie doczytałam że muffy została ciocią GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERDUSZKA będziesz najwspalnialszą ciocią pod słońcem i gratulacje dla brata (ja ciągle nie mkogę uwierzyć że on już urósł:szok::szok::szok: dla mnie zawsze będzie brzdącem)

mała - najlepiej byłoby gdyby faktycznie poszła do szpitala i wszystko mieli pod kontrolą.. lepiej chuchać na zimne...

Nic pustki dzisiaj i to ogromne.. więc chyba pójdę do męża się przytulić...

DOBRANOC wszystkim forumowiczkom

Tym z zielonym światełkiem życzę bardzooooo owooocnej nocy a takim jak ja.. spokojnej :-)

reklama
Zaczynam sie denerwować, bardzo mnie zaczeło boleć podbrzusze podobnie jak ze 2 tyg po poronieniu tak jakbym miała mega mocną miesiączke chodzi o ból
Nie wiem dlaczego............. czy to możliwe ze jak sie w piątek poprzytulaliśmy i udało by sie zajść w ciąze to juz by były jakieś objawy......???? a może to coś innego juz sama nie wiem:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry