Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A przepraszam bardzo :-)ja się cieszyłam jak moja pracownica była w ciąży.agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...

Cześć dziewczyny...
Marta...tak mi przykro, ale nie trać nadzieii...może się jeszcze z tego fasolka wymości.....
U mnie wszytsko dobrze...choć wkurza mnie ten brudnawy sluz, który się czasami pojawia....juz sama nie wiem, niby gin powiedział, że to hormonki, ale ja się nim martwie....nie jest brązowy, czy beżowy....ale taki ciemno pomarańczowy...czy któraś z Was taki ma lub miała....
Piersi mnie pobolewaja i pewne zapachy mnie przyprawiają o mdłości...częściej teraz wychodzę z kuchni...
Jeszcze tydzień i będzie wszytsko jasne...na razie odczuwam na zmianę stres, niepokój i radość....
Kaśka, Karola...a co u WAS?
. A jak wymiotuję i bzuch mi się napnie to wszystko ściekami po nogach
Ja też się cieszyłam bo sama jestem przełozoną, ale z mojej tak się nie cieszono...
z mojej też się nie cieszą bo coraz częściej później przychodzę do pracy i niestety nie nadrabiam zaległości za innych.
ja miewam taki śluz wiec chyba wszystko z nami ok. W poprzedniej ciąży nie miałam śluzu żadnego, wszystko było suchutkie. A teraz cały czas czuję się " wilgotno". A jak wymiotuję i bzuch mi się napnie to wszystko ściekami po nogach
![]()