Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

małe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać

a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę
a mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-
Lenka a dziękuję -dobrze -brzucho rośnie i to z dnia na dzieńmałe się wierci non stop -nie wiem kiedy raczy sypiać
a ogólnie czekam do piątku do 19tej.... na USG -będę miała filmik to zamiast seriali sobie puszczę
![]()
Aga ja w poprzedniej ciąży w ogóle miałam jazdy -na 2 tyg przed śniło mi się że urodziłam i ukradli mi dziecko -szukałam Go w kilkunastopiętrowym szpitalu ale nie znalazłam:-( na dzień przed śniło mi się że pojechałam do mamy a Ona ze łzami w oczach -co Ty tu robisz -przecież leżysz w szpitalu bo urodziłaśa mamie się śniła prababcia jak zabiera malucha.... więc mama wiedziała jak już do niej moja siostra zadzwoniła:-
-
-
-(
Teraz nie mam złych snów -a przed każdym usg śni mi się że wszystko ok
Tylko dziś miałam okropny sen... śniły mi się 3 kobiety z martwymi dziećmi na rękach... nie wiedziałam co robić bo one wyglądały jak martwe -blade, zimne... straszny to był sen... ale koniec już tych złych rzeczy i snów!!!

. Powinny nie boleć w tym tygodniu????

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam złych snów. Teraz tylko miałam jeden raz sen gdy byłam w szpitalu na USG miesiąc temu to śniło mi się że dostałam obfitego krwawienia i straciłam dzidzię. Szłamtakim dłuuuudim korytarzem w szpitalu a na końcu korytarza buła kaplica a w niej mnóstwo małych białych trumienek i bialych kwiatów. Ale to było miesiąc temu ina razie zdzidzią wszystko ok. Myslę ze ta wizyta w szpitalu wpłynęłami na psychikę i stąd taki sen.
Aaaa właśnie kobitki piersi mnie przestały boleć. Powinny nie boleć w tym tygodniu????
. Czy moglabyś odezwać sie do mnie na gg, bo nie mogę wyslać do ciebie prywatnej wiadomości. Mój numer gg 13387162Trochę to chore żybyśmy bały się swoim szefom mówić o ciąży - moja chyba nie będzie zachwycona bo nie ma nikogo na moje miejsce... Zresztą miesiąc temu dała mi podwyżkę hehe...:-)agu_sia - one się rzadko cieszą... Wyjątki chyba jakieś. Moja od razu mi wyliczyła kiedy poród i życzyła żebym pracowała do samego rozwiązania ...

Aga już pisalam do ciebie, ale dużo tu tych postów i pewnie nie zauważylaś, albo ja nie zauważylam twojej odpowiedzi. Czy moglabyś odezwać sie do mnie na gg, bo nie mogę wyslać do ciebie prywatnej wiadomości. Mój numer gg 13387162