Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale ja już byłam w dobrej formie, zresztą w ciąży w ogóle objawów nie miałam, a teraz po miesiącu dzieje się coś, co mi przypomina i tak mi pusto i smutnojulitka , hormony ciążowe utrzymują się dosć długo w organizmie, ja dw miesiące po porodzie robiłam wyniki z krwi i mocz i generalnie organizm zachowywał sie jeszcze jak w ciąży.
to mu powiedzialam bo akurat sobie poszedl do sklepu po sok , zeby od razu sobie kupił
boze ci faceci ;-) to ja mam byc bez orgazmow 6 tygodni a on to juz by chciał!!! sam niech se zrobi
sory za dosadnosc ale mnie to rozbawilo ten jego tekst ;-)Kasia, to słodkie takieANIOŁKI dziękuję brzuszek pogłaskany
a moja Wercia położyła dzis głowę przy moim brzuchy i mówi' Halo ! Karol albo Milena !"
a że nie bylo odzewu to stwierdzila "hmm nie slychać nic oprócz burczenia to pewnie brat albo siostra z głodu usnęło"
oj usmiałam się do łez
i ciągle pyta dlaczego tyle musi czekać
zmykam spać kochane
niby dziś przeleżałam cały dzień ale zmęczona jestem
do jutra
dobrej nocki