Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

miłe niespodzianki.
a ostatnio miałam z 5lat temu i przeczytałam, że ciąża może wywołać aktywację opryszczki 

ale nie powiem, ze nie mam ochoty bo teraz ostatnio jakos tak mnie naszlo... ale wiem ze nie moge tzn boje sie ... i z pewnoscia jak bedzie ten pierwszy raz kolejny hehe to tez sie bede wsluchiwala w siebe czy nie boli... ja w ogole boje sie tego pierwszego usg dopochwowego po zabiegu za te juz w sumie 4 tygodnie bbrrr ale mam nadzieje ze nie bedzie bolalo 
:-);-) moze lepiej go nie bede ruszac i mysle ze on zrozumie 
ale teraz kochana minęło prawie 5 miesięcy, także już teraz możnano ja te juz chce ... ale ja to dlzej musze sobei poczekac. dobrze wiedziec ze z tym krwawieniem po zabiegu jest tak raz tak... ej w ogole maz mi dzisiaj wypalil ze chce "loda"to mu powiedzialam bo akurat sobie poszedl do sklepu po sok , zeby od razu sobie kupił
boze ci faceci ;-) to ja mam byc bez orgazmow 6 tygodni a on to juz by chciał!!! sam niech se zrobi
sory za dosadnosc ale mnie to rozbawilo ten jego tekst ;-)
ola** ja w sumie tez sie dziwie ze mi sie chce tak szybko od tego strasznego wydarzenia... nie wiem ale jak ja zaczne piescic swojego to poprostu chyba sie rzuce na niego b nie wytrzymam:-);-) moze lepiej go nie bede ruszac i mysle ze on zrozumie
![]()

Lekarz pozwolił mi wybrać czy chcę zabieg czy nie i zdecydowałam się na poronienie naturalne. Ten zabieg tutaj nazywają zabiegiem D&C i przyznam, że nie skojarzyłam tego z łyżeczkowaniem, gdyż on mówił o odsysaniu dzidzi czymś w rodzaju odkurzacza. Jak czytałam książki o ciąży to oczywiście rozdziały o poronieniu mnie nie interesowały, bo chyba żadna z nas o tym nie myśli w pierwszej ciąży kiedy nie ma sygnałów, że coś złego się dzieję. Dlatego też byłam do takiej sytuacji kompletnie nie przygotowana i nie miałam pojęcia co jest lepsze, zabieg czy naturalne poronienie. Jednak po lekturze tego forum cieszę się, że wybrałam tę drugą opcję.Aneczko przepraszam, że pytam a miałaś zabieg łyżeczkowania??