• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ewelka, jeśli mogę to mały przepisik dorzucę od siebie.ja od zawsze mam z TYM problemy, a w ciąży to już masakra, zwłaszcza, że wspomagacze poszły w kąt, ale..
nie wiem, czy lubisz takie rzeczy, lecz dla dobra sprawy warto się chyba poświęcić.mi pomogło:
płatki owsiane na mleku plus do tego dodawałam odbrobinkę rodzynek, pestki z dyni i słonecznika i kupiłam błonnik sproszkowany.i tak codziennie na śniadanko.żeby to jednak było skuteczne trzeba pić duzo wody.może nie zadziała od razu, ale po paru dniach pomaga.to może wypróbuj.
i wiesz, nie wiem,od czego to zależy, nie znam się na anatomii, ale ja zazwyczaj bóle lewego jajnika mam właśnie jak się nie oczyszczę/jak to ładnie nazwałaś:)/

Ewela to niech jeszcze doczyta ze jeśli kobieta w ciąży ma ochotę na coś i jej się zabrania to źle to wpływa na stan psychiki;-) ja uwielbiam kawę a w ciąży to jż namiętnie -1 na tydzień to nie 2 dziennie -bez przesady. Ja nie cierpię bo jem owoce systematycznie -3 dni bez nich i kaplica. Cały czas mam w domu jabłka banany pomarańcze grapefruity (zielone) -zero problemów a biorę magnez (on powoduje zaparcia). Zacznij więc coś kombinować bo przeć nie wolno a hemorojdów mozesz się nabawić

Kobietko wyniki ok dziękuję -zdrowe dziewuchy jesteśmy:tak:

Agatka, z tymi bananami to nie wiem, ale czytałam żeby ostrożnie bo też powodują zaparcia, a z kolei cytrusy "ochładzają"żołądek, więc też na trawienie nie najlepsze.ech..jabłka podobno najlepsze, ale ja mam np wzdęcia.śliwki suszone, o nich jak do tej pory nie doczytałam o negatywnych skutkach:)
a co do kawy, znajoma w ciąży ma niskie ciśnienie i nawet ginka zaleciła jej jedną słabiznę dziennie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry