• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetha - za szybko poszłaś do ginka - zrób sobie jeszcze raz bete i jak przyrośnie to wszystko będzie jasne i głowa do góry!!!

gann9n73ss79gcwu.png

oj o m to lepiej nie pytaj:)na szczęscie jeszcze w pracy, bo dziś miałam znów napady smutku i dbrze że tego nie widział.ale w weekend ma mne odwiedzić znajoma, też straciła dzidzię i pewnie na smutno popijemy poużalamy się i zrobi się lżej.za to teraz czytam w necie o badaniach po i mówiąc szczerze już się pogubiłam, co robić na pewno, czy w zależności od fazy cyku/której zresztą nie mam/-no głowa puchnie-totalny mętlik.do powrotu do pracy mam jeszcze 2tyg, ale już się martwię, że z tymi badaniami nie zdąrzę i w ogóle, że za długo z nimi czekałam.brr a wizytę mam dopiero w sobotę
a Ty Lenka, jak samopoczucie u Ciebie?regenerujesz już siły?

Moim zdaniem nie możliwe!!!! Do misiąca to bym uwierzyła. Mi bardzo szybko spadało w ostatniej ciązy!! Ale nie wiem na 100 %. Jak zrobisz sobie 2 raz to bedzie jasne...

gann9n73ss79gcwu.png

Anetha, Słonko Ty lepiej nie kombintuj, bo pewnie siedzisz teraz i szperasz w necie, czy tak mogłoby się z tą betą zdarzyć.wrzuciłam normy wcześniej i jakby Twoja pasuje:P

Pojde w poniedzilaek jeszcze raz na badanie bety hcg zobaczymy czy bedzie sie utrzymy wac na tym samy poziomie czy wzrosnie ,i łykam duphston 3 razy dziennie takie zalecenie i folik.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry