• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

She sliczne kreseki.na pewno fasolka nie idz do lekarza zbyt wczesnie
U mnie te plamien na razie nie widac lykam ten duphaston zaczely mnie bolec bpiersi i mam straszne mdlosci czy to mozliwe ze od duphastonu?????
Pozdrawiam i zycze milego wieczorku

reklama
She sliczne kreseki.na pewno fasolka nie idz do lekarza zbyt wczesnie
U mnie te plamien na razie nie widac lykam ten duphaston zaczely mnie bolec bpiersi i mam straszne mdlosci czy to mozliwe ze od duphastonu?????
Pozdrawiam i zycze milego wieczorku

Anetha wiem, że za wczesny gin to niewskazane, ale... Ja wiem, że mam problem z wysokością progesteronu. Dlatego poroniłam w maju, bo Orzeszek nie mógł się zagnieździć. Teraz biorę duphaston 1x dziennie od 17dc do skutku. I nie wiem, czy nie powinnam pójść do gina choćby tylko na usg i wskazówkę, czy pozostać przy takim dawkowaniu jak dotąd, czy zwiększyć...

Pójdę w pon na betę. Po 2 dniach jeszcze raz. I będę musiała podjąć jakąś decyzję co do gina.

Ja po duphastonie nie miałam dotąd żadnych dolegliwości. Poza tym, że od 3 cykli po pierwszych tabletkach zawsze obowiązkowo jedna wizyta w wc kończy się plamieniem. Dosłownie jedna. Potem wszystko wraca do normy.

Ja tez dzisiaj zrobilam test zeby zobaczyc co sie dzije chora jestem:-)i mojemu zdziwieniu pokazla sie od razu 2 kreska na tescie tak gruba jak ja kontrolna mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i 15 grudnia juz cos zobaczymy .a w poniedizlaek pojde na bete zobaczy czy duzo wzrosla

KasikZ serdecznie gratuluję
She słoneczko tobie też po cichutku gratuluję :) A sukienką na ślubie się nie przejmuj, zawsze idzie zmienić datę ślubu i wyjść za mąż przed urodzinami dzidzia, albo dopiero po :) Każda opcja jest dobra, gdy ludzie wiedzą czego chcą i się kochają :)
Agnieszka skoro brzuszek opada to dobry sygnał :) A strach przed porodem pewnie ma każda ciężarna, więc to normalne, grunt żeby nie wpadać w panike i słuchać komend położnej :)
miłego wieczorka

Ja 1 raz testowalam w 24 dc cyklu słaba kreseczka ledwo widoczna pozniej 25-26 lepiej widoczne kreseczki u lekarza bylam w 28 dc nie bylo jeszcze nic widac .Dziaj mam 30 dzien cyklu jest geuba kresczka ale ja sie dostalam takie niewielkie plamienia brazowe raczej sa na papierze nie ma ich na wkladce i dostalam duphston 3 razy dziennie i mam lezec dostalam l4 .Mam nadziej eze tym razem sie uda.U ciebie na pewno tez bedzie dobrze

She słoneczko tobie też po cichutku gratuluję :) A sukienką na ślubie się nie przejmuj, zawsze idzie zmienić datę ślubu i wyjść za mąż przed urodzinami dzidzia, albo dopiero po :) Każda opcja jest dobra, gdy ludzie wiedzą czego chcą i się kochają :)

No tak... Tylko my 1,5 miesiąca temu odwołaliśmy pierwszą datę ślubu. Nowe umowy już podpisane. Jak byśmy wyglądali znów dzwoniąc do fotografa, orkiestry, makijażystki i właściciela knajpy mówiąc, że lipiec też trzeba odwołać?

Ja 1 raz testowalam w 24 dc cyklu słaba kreseczka ledwo widoczna pozniej 25-26 lepiej widoczne kreseczki u lekarza bylam w 28 dc nie bylo jeszcze nic widac .Dziaj mam 30 dzien cyklu jest geuba kresczka ale ja sie dostalam takie niewielkie plamienia brazowe raczej sa na papierze nie ma ich na wkladce i dostalam duphston 3 razy dziennie i mam lezec dostalam l4 .Mam nadziej eze tym razem sie uda.U ciebie na pewno tez bedzie dobrze

No właśnie. 3x dziennie. Dlatego właśnie skłaniałabym się do wizyty u gina, by powiedział co z tabletkami. Tylko błagałabym go by nie badał mnie dowcipnie. Nawet jakby miał stwierdzić, że zwariowałam...

she gratulacje :-) u mnie tez odwolana data slubu kosielnego z sierpnia na kwiecien bo pod dzidziusia a ja chcialam w lutym ale rodzice mnie troche oszukali a trzeci rz nie bede odwolywac :-p tzn drugi raz bo raz juz mienialam date na sale orkiestre hehe ... bo chcialam juz zaciazyc po slubie a tak moze sie uda miesiac przed slubem :-) no a ty bys miala w lipcu juz spory ten bańdzioszek :-) gratulacje jeszcze raz!!!

reklama
she gratulacje :-) u mnie tez odwolana data slubu kosielnego z sierpnia na kwiecien bo pod dzidziusia a ja chcialam w lutym ale rodzice mnie troche oszukali a trzeci rz nie bede odwolywac :-p tzn drugi raz bo raz juz mienialam date na sale orkiestre hehe ... bo chcialam juz zaciazyc po slubie a tak moze sie uda miesiac przed slubem :-) no a ty bys miala w lipcu juz spory ten bańdzioszek :-) gratulacje jeszcze raz!!!

Nie dziękuję póki co...

No tak... Przy założeniu, że test się nie pomylił i że wszystko tym razem będzie ok, w lipcu będę w 8 m-cu... Rewelacja ;-)

Co do naszego ślubu. Miał być 24/10/09, ale 2 dni przed zginął w wypadku samochodowym brat mojego M. Nie wyobrażaliśmy sobie, że możemy postąpić inaczej niż odwołać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry