Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
She sliczne kreseki.na pewno fasolka nie idz do lekarza zbyt wczesnie
U mnie te plamien na razie nie widac lykam ten duphaston zaczely mnie bolec bpiersi i mam straszne mdlosci czy to mozliwe ze od duphastonu?????
Pozdrawiam i zycze milego wieczorku
She słoneczko tobie też po cichutku gratulujęA sukienką na ślubie się nie przejmuj, zawsze idzie zmienić datę ślubu i wyjść za mąż przed urodzinami dzidzia, albo dopiero po
Każda opcja jest dobra, gdy ludzie wiedzą czego chcą i się kochają
![]()
Ja 1 raz testowalam w 24 dc cyklu słaba kreseczka ledwo widoczna pozniej 25-26 lepiej widoczne kreseczki u lekarza bylam w 28 dc nie bylo jeszcze nic widac .Dziaj mam 30 dzien cyklu jest geuba kresczka ale ja sie dostalam takie niewielkie plamienia brazowe raczej sa na papierze nie ma ich na wkladce i dostalam duphston 3 razy dziennie i mam lezec dostalam l4 .Mam nadziej eze tym razem sie uda.U ciebie na pewno tez bedzie dobrze
tzn drugi raz bo raz juz mienialam date na sale orkiestre hehe ... bo chcialam juz zaciazyc po slubie a tak moze sie uda miesiac przed slubem :-) no a ty bys miala w lipcu juz spory ten bańdzioszek :-) gratulacje jeszcze raz!!!she gratulacje :-) u mnie tez odwolana data slubu kosielnego z sierpnia na kwiecien bo pod dzidziusia a ja chcialam w lutym ale rodzice mnie troche oszukali a trzeci rz nie bede odwolywactzn drugi raz bo raz juz mienialam date na sale orkiestre hehe ... bo chcialam juz zaciazyc po slubie a tak moze sie uda miesiac przed slubem :-) no a ty bys miala w lipcu juz spory ten bańdzioszek :-) gratulacje jeszcze raz!!!