• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, czy ja mam omamy?

Załączniki

• Zdjęcie040-crop.jpg
    Zdjęcie040-crop.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Zrobiłam dziś 2 testy. Mam 28dc. Na jednym po ok. minucie pojawiła się blada kreska (Nova-test). Poleciałam do apteki. Kupiłam bobo-test, bo tylko takie mieli. Odliczyłam 5min od siknięcia, tak jak instrukcja nakazała. I... O Boże...

Jeśli pamiętacie, to takie coś już mi się zdarzyło jakieś 2 m-ce temu. Tylko wtedy test dwie kreski test pokazał po kilku godzinach. No i okazało się to fałszywym wynikiem. A tu w czasie instrukcyjnym...

O matko...

Poczekam i zrobię znów w pon rano, z porannego moczu.

Ale mnie brzuch od tego wszystkiego rozbolał...

Mówić M??

Zrobiłam dziś 2 testy. Mam 28dc. Na jednym po ok. minucie pojawiła się blada kreska (Nova-test). Poleciałam do apteki. Kupiłam bobo-test, bo tylko takie mieli. Odliczyłam 5min od siknięcia, tak jak instrukcja nakazała. I... O Boże...

Jeśli pamiętacie, to takie coś już mi się zdarzyło jakieś 2 m-ce temu. Tylko wtedy test dwie kreski test pokazał po kilku godzinach. No i okazało się to fałszywym wynikiem. A tu w czasie instrukcyjnym...

O matko...

Poczekam i zrobię znów w pon rano, z porannego moczu.

Ale mnie brzuch od tego wszystkiego rozbolał...

Mówić M??
Witam serdecznie:-)

She na moje oko to fasolka

A jak tam kochana Twoje sampopczucie ????

Ostatnia edycja:
:-)
O Boże... A to był taki imprezowy miesiąc... Nawet wczoraj były zakrapiane urodziny...

Jezu, jak mi serce wali...

Kochana ja miałam we wrześniu takie spotkanie biznesowe mocno zakrapiane. Nie oszczędzałam sobie bo whisky uwielbiam.To bylowponiedziałek a w tym samym tygodniu dowiedziałam się o fasolce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry