agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien dobry dziewczynki.
Wpadlam sie tylko przywitac i na zakupy musze...
Ilonko z pakowaniem torby zblizam sie do konca...codziennie cos zawsze mi sie przypomni i dopakuje-hihi.
A co do samopoczucia to mecza mnie nocne wstawania co chwile i bole plecow...
No,ale jakos dajemy rade.Za to z tym moim strachem przed porodem jest dziwnie...Raz wiem,ze strasznie sie boje a sa tez momenty kiedy tlumacze sobie po co ten strach jak tak czy tak mnie to czeka i moze wcale nie bedzie tak zle...
Milej soboty kochane.Do pozniej.
Wpadlam sie tylko przywitac i na zakupy musze...
Ilonko z pakowaniem torby zblizam sie do konca...codziennie cos zawsze mi sie przypomni i dopakuje-hihi.
A co do samopoczucia to mecza mnie nocne wstawania co chwile i bole plecow...
No,ale jakos dajemy rade.Za to z tym moim strachem przed porodem jest dziwnie...Raz wiem,ze strasznie sie boje a sa tez momenty kiedy tlumacze sobie po co ten strach jak tak czy tak mnie to czeka i moze wcale nie bedzie tak zle...
Milej soboty kochane.Do pozniej.

maskra jakaś jaki śpioch się ze mnie zobił...
juz prawie finisz... a ja jak myśle że znów musze przechodzić te mdłości i żygania to mnie skręca... i to jeszcze ten strach czy uda mi się przetrwac do tego 23tc ktory bedzie chybanajgorszy dla mnie a pozniej jeszcze gorszy zeby wytrzymac jeszcze dalej.... bbrrrr oby mi ten strach sie uspokoił jak pisze 13x13 ...
, jak przechodziłam na pasach to zatrzymał sie jakiś facet i mi oczka puszczał ile to spódniczka może zdziałać, nawet upamiętniłam sie zdjęciem bo żadko mi sie udaje tak dopracować i chciałam wam sie pochwalić ,ale wsadziłam modem w środkowy otworek (otworki mam trzy) i nie moge kabelka podłączyć od aparatu a nie chce mi sie rozłączać i podłączać od nowa neta
.
prawie 12 godzin haha
a pewnie dzisiaj zasnac nie bede mogła to bede grała na wii w guitar hero haha