• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniołki z calego serducha ci zyecze zeby bylo po twojej mysli :) hmmm ciekawe czy u mnie lekarze znajda przyczyne... bo jak nic z badan nie wyjdzie to z naczy ze ta niewydolnosc jednak... nie wiem juz czy bym wolala zeby wyszlo czy nie... bo w sumei boje sie ze jakby wyszla nie ta wydolnosc tylko cos innego chociaz watpie to balabym sie ze nie zalozyliby mi szwu ale moze sie myle... brrr oby u ciebie znalezli co bylo nie tak, moze u mnie w styczniu albo i wczesniej tez juz bede wiedziala co sie dzialo...

reklama
Hej ja odpaliłam bb już dawno, ale moja mamśka stwierdziła ,że mam robić surówke bo ona obiera pyrki:eek:, rozpuściłam tą mamuśke bo jak ma zmiany od rana to ja goruje obiadki i szykuje kolacyjki , a teraz ma zmiany popołudniowe wczoraj zrobiła obiadek, a dziś marudziła ,że jej sie nie chce:crazy: bo wczoraj przecież robiła:-Di poszłam zrobić tą surówke, a potem mój M sobie ryby oglądał w necie bo to zapalony wędkarz jest, i mi laptopa zajął:confused2:
No, a ja jutro biegnem do tego sklepa w sprawie pracy , wystraszyłam sie bo już nie ma ogłoszenia jest zdjęte ze sklepu, więc zadzwoniłam dopytać czy to aktualne aby napewno i ten pan był zdziwionu ,że wogóle pytam i powiedział ,że jak najbardziej mam jutro przyjść nie wiem co to znaczy i cio myśleć, narazie nadzieje odpycham żeby nie zapeszyć zobaczymy co powie jutro:tak:.

Anetha przestań tu z ciążami pozamacicznymi świrować i sie o stan przedzawałowy przyprawiać, bo faktycznie lanie w pupe by sie należało, a obfite masz te plamienia?

a ja spadam na zakupy po serek do nalesnikow i jaki owoc bo chociaz to jak nie slodkie ;) i jazda do smazenia nalesnikow sie zabieram :) a pozniej moje guitar ehro przyezdza i konsola wii ale bede grac suuppperr :)

:-) czesc dziołchy, wróciłam z zakupów i padam, tak mnie plecy bolą :wściekła/y:

Aaaa moja mama juz wie, powiedziałam jej, bo zaczęła sie dziwne pytac o takie tam różne i patrzyla dziwnie na mój brzuch,ze urósł no i jej powiedziałam, troche sie bałam,ale nie było po co :-) . Oczywiscie zakazałam mówic komu kolwiek,nawet tacie az do 20grudnia ,bo wtedy zaczyna sie 4 miech to po tym niech gada komu chce :tak: :-) :tak: . Sama stwierdziła,ze dobrze ,ze jej nie mówiłam,bo by sie wypaplała naepwno ,więc gitos :-):-):-)

Witajcie
Pozdrawiam was szybciutko bo lece sprzatać.Jutro chyba pierwszego testa zrobię to będzie 31 dc. Zastanawiam sie czy sobie wmawiam czy coś w tym jest. Czy miałyście lub macie tak na pocżątku
- zgaga (mam od 3 dni/0
-boli mnie brzuch ale tak dziwnie po bokach i tak jakbym narobiła się brzuszków, a do tego jajniki , szczegolnie jeden że aż kaszlnąc nie mogę

Witajcie
Pozdrawiam was szybciutko bo lece sprzatać.Jutro chyba pierwszego testa zrobię to będzie 31 dc. Zastanawiam sie czy sobie wmawiam czy coś w tym jest. Czy miałyście lub macie tak na pocżątku
- zgaga (mam od 3 dni/0
-boli mnie brzuch ale tak dziwnie po bokach i tak jakbym narobiła się brzuszków, a do tego jajniki , szczegolnie jeden że aż kaszlnąc nie mogę

Kochana nie ważne jak kto ma -ważne żeby u Ciebie była fasolka za co baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trzymam kciuki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem dla Was pełna podziwu! Jak narazie nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży- strach niesamowity, a poza tym nie jestem przygotowana psychicznie. Strasznie się czuję po stracie Synka. Lekarz kazał mi odczekać pół roku- czyli do kwietnia i starać się, ale to za wcześnie. Kazał jeszcze 4 miesiące przed planowaniem zrobić dwa wymazy. Może za rok się zdecyduję o ile w ogóle się odważę.

Jestem dla Was pełna podziwu! Jak narazie nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży- strach niesamowity, a poza tym nie jestem przygotowana psychicznie. Strasznie się czuję po stracie Synka. Lekarz kazał mi odczekać pół roku- czyli do kwietnia i starać się, ale to za wcześnie. Kazał jeszcze 4 miesiące przed planowaniem zrobić dwa wymazy. Może za rok się zdecyduję o ile w ogóle się odważę.
Kochana odważysz się zobaczysz. I na ciebie przyjdzie czas. Najważniejsze żebyś odetchnęła i zdecydowała sie wtedy kiedy będziesz już na to gotowa.

Agatko dziękuje za kciuki. Narazie się nie nastawiam bo równie dobrze mogą być to objawy wszystkiego. W każdym razie coś się dzieje abo będzie okresik albo nie. Zdecydowanie wolę drugą opcję:-) ale tę pierwszą też muszę przyjąć. ... z godnością i czekać dalej. :-D

reklama
Cześć dziewczyny :-):-)

Widzę, że ostatni troszkę tu spokojniej i produkcja jakby osłabła ;-);-)

Kasikz trzymam kciuki za testowanie :tak::tak:
Brzuchatki proszę pogłaskać brzuszki od e-ciotki :-D:-D

Do napisania jutro ;-);-)

P.S. Mój suwaczek odliczający dni do staranek mnie przeraża :shocked2::shocked2: Nie wiem, czy to dobrze, czy źle :confused2::confused2::confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry