Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Anetha, też miałam takie dziwne bóle kości ogonowej (miałąm wrażenie jakby ktoś próbował ostatnią kosteczkę odmontować) - wg ginki to efekt rozciągania wiązadeł, tak samo jak pobolewanie/ciągnięcie w pachwinach, po bokach brzucha.Witam dziwczynki mnie bardzo bola plecy bardziej kosc ogonowa i podbrzusze taki dziwny bol czy nie bol jakby mnie cos ciagnelo po obu stronach i jakbym miala napiete podbrzusze nie wiem czy to jelita bo nie moge do wc isc.znow sie boje ze bedzie zle:-(
na tej otoczce na cycku mam takie male zyłki fioletowe takie malenkie i dosc ciemne, atk i w kolko jest duzo a na cycach ogolnie mi juz zyly jakie byly widoczne poschodzilo troche ale te male zyleczki mnie zaniepokoily??
nie wiecie co to moze byc czy to poprostu po ciazy ?OBDARTA ZE SKÓRY w 1/5 pow.ciała-URWANA ŁAPA! (840811235) - Aukcje internetowe Allegro dziewczyny moze ktora sie na kotka zdecyduje :-( tak mi smutno, taka ladna kotka a tyle musi wycierpiec :-( ludzie sa okrotni...
She, mnie cyce teraz wcale nie bolały. Za bardzo też się nie powiększyły, żyły na wierz nie wystąpiły. Tylko otoczki sutków się powiększyły, ale to nie w 30 dc, tylko później ;-) Więc spokojnie nie stresuj malucha domysłami :-)