Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej kochane
ewcia a u ciebie byly skurcze czy cos sie z dzidziem dzialo? u mnie ksurcze nie wiadomo od czego ktorych nie odczuwalam nawet :-( boje sie ze to sie powtorzy strasznie... i szwu tez mi nie zakladali. ja w ogole czytalam ze po przedwczensym porodzie ma sie w kolejnej ciazy ryzyko 3 krotne ze sie powtorzy :-(
jej przepisalam jeden przedmiot ze studiow. kurka mac a tyle jeszcze przedemna. przed samym zjazdem rodzilam i na dwoch nie bylam zjazdach a teraz mamhardcore i musze sie ztym uwinac do jutra bo oddaje zeszyt![]()
ewcia to wtedy ci tylko pozostaje wytoczenie sprawy cywilnej przeciw konkretnym osobom
a wiesz chociaz co bylo powodem smierci maciusia?
ja tam niewiem, miałam cesarke![]()

Aga34[/B] wierzę Ci bo mi się nie chce do fryzjera wyjsć a Ty do pracy musiszhahahahaha buahahaha doooooooooooobre -jak mnie boli -nie boli hahahahaha
!!!