• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

julitka a ty mialas lyzeczkowanie ?? kurcze i tak szybko ci powolila sie starac juz w styczniu :D ej no to ja chce isc do twojej ginki zeby mi tez tak powiedziala :-) w lozysku u mnie nic nie znalezli wszystko ok no i badania w szpitalu tez ok... czyli chyba ta niewydolnosc szykowa u mnie . moze mi lekarz tez pozwoli szybciej niz za 6 miesiecy jak mowili... skoro twoja tak pozwolila :-) ale fajnie ;-)

reklama
Missiiss, też byłam zaskoczona:) miałam Kochana łyżeczkowanie-najpierw poród a później wyłyżeczkowane łożysko.w badaniach histopat:łożysko, pępowina, płyn owodniowy-niczego nie znaleźli.wyniki badań też ok.powiedziała, że być może była jakaś wada, która bardzo powoli się rozwijała.wiesz, u mnie z tym styczniem, to boję się cieszyć, bo jeszcze róźnie może być z wynikami, no i nie wiem co USG pokaże.
w styczniu minie mi 3 m-ce po zabiegu,moja gin owszem jest ostrożna, ale skoro będzie ok, to po co czekać.nigdy nie wiadomo kiedy bedzie ten najlepszy moment.więc uszy do góry:)a jeśli masz blisko do Lublina, to z chęcią podzielę się z Toba moim lekarzem :-)

Ja tylko szybciutko bo zaraz goście a ja jeszcze w proszku.
Byłam na wizycie i tak jak myślalam jeszcze za wcześnie i nic nie widać. Ale troche się uspokoiłam , pani dr zawsze na mnie tak działa:-)
Na razie wiem tyle że nic nie wiem. Mogę zrobić bete jak chcę. Ale chyba nie nie będe robić . Poczekam. Mam brać duphaston i fraxapiryne (czy jak to sie nazywa- zamiast clexane).i wrazie bóli mogę brąć nospę Jedyne co było widac to torbiel, która niestey znowu została po owulacji. Ale pani dr powiedziała żeby się tym nei martwić, a nawet cieszyć bo jest pozytyw znaczy hormony ciążowe pracuje(jeśli jest ciąża):-)Mam tylko najlpiej narazie odpocząć od przytulanek bo przez torbiel mogą boleć. I śluz też jest taki ładny jak powinien byc . Tyle wiem. Nastepna wizyte mam 19.12 wiec wtedy powinnam coś już wiedzieć.A i mogę mieć plamienia po tym zastrzyku ,ale podobno czesto się pojawiają .AA i pani dr pokazała na usg że jakby miała wróżyć z fusów:-) to wtym miejscu moze cos sie dziać. Ale to tylko wrózenie z fusów.
I generalnie choć nic nie wiem narazie jestem spokojniejsza.Buziaki. jak będe mogła sie odezwę.

She co do takiego uczucia ja chwilę w dzień takie miałam , jakby zaraz miała przyjść @ ale nic nie było. Może tak już jest. Nie martw sie.

Kariotyp jesli bez refundacji czeka się bardzo długo i kosztuje koło 500 za osobe, a musisz zrobic razem z M. Chyba że wieszże dziecko miało wadę gentyczną wówczas mozesz starać się o bezpłatne badanie w poradni genetycznej

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!:happy:

czytam, czytam i:

- ciesze się bardzo z udanych wizyt u ginów :-)
- wypatruję dalszych dobrych informacji od kolejnych zafasolkowanych :tak:
- pozdrawiam te coraz bardziej niecierpliwe i kombinujące :cool2:

i mam pytanie czy któras z Was robiła badanie na listerioze???
i jeSli tak to czy w każdej klasie IgM, IgG i IgA ???

Buziaki

lena kombinujace mowisz:cool2::-) to ja to ja !!! :-D

julitka no do lublina do mam jak na koniec swiata hehe :-) ale wlasnie mi w lutym 13 minie 3 miesiace... a wczoraj tak myslalam ze jak bede miala w styczniu urodziny bo 13 mam to wtedy bedzie juz dwa miesiace jak dzidzius moj odszedl :-( kurde ja sie urodzilam 13 w piatek a on zmarl 13 w piatek :-( bez sensu i na urodziny bede ciagle sie smucic jak go bede wspominac... :-(

a w tv znow o invitro... pojebało ich zeby to wycofac ... kurde przeciez tylu ldziom to pomaga a ci z kosiola cholera jasna to juz nie maja sie czego przyczepic. chca znow wladze miec nad panstwej jak w dawnych czasa?? ehhh masakra jakas... niechs ie lepiej nie wtraca do tego tematu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry