Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, dzisiaj w końcu poszłam na badania zrobiłam toxo i cytomegalie bo na więcej brakło mi w portfelu kasy - ceny mnie powaliły zwłaszcza cytomegali 60 zł 
She - śliczne paputkosłoniki, masz rację słonie to dobre talizmany, a trumpety mają do góry więc jest OK, a te zapasy żywnościowe to na długo starczą??
Dziś w pracy śniadanie (mimo że miałam więcej niż zwykle) zjadłam do 12, a potem przeżywałam katusze ssania w żołądku :-) Problem z tym, że jedzenie nie ma się gdzie mieścić, bo żołądek zalewam hektolitrami picia tak mnie suszy :-) Jakbym nic innego nie robiła tylko leczyła się na kaca 
Ola, widzę, że miałyśmy zbliżone terminy...tak jak pisałam, u mnie niby wszystko ok jest i było, więc może dlatego moja dok nie widzi sensu żeby dłużej czekać.zobaczymy co wyjdzie po usg i badaniach.mam nadzieję, że Tobie też lekarz otworzy furtkę:-)widzisz moja gin jest po 1sze super lekarzem z dużym doświadczeniem/ale nie rutyniarą/a po 2gie nie lubi się ceregielić jeśli nie ma podstaw.nawet jak byłam w ciąży i zapytałam o witaminy, to powiedziała, że owoce i warzywa.teraz też nie kazala mi się faszerować hormonami.i tu też-powiedziała, że jeśli organizm wrócił do normy, to nie ma co przeciągać, bo ten termin 6 m-cy, to wcale nie ma żadnego dowodu medycznego, że jest bezpieczniejszy.i tego mam zamiar się trzymać!
u mnie w sumie tez wszystko dobrze byc powinno.bo przed odejsciem wod nic nawet nei zabolalo.zadnych znakow ostrzegawczych,no ale zobaczymy,moja gin odrazu o trzech miesiacach mowila.dwa juz za mna i jeden@.