Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asiu kłucia i ja pamiętam -no ale jedyne co zrobią na pogotowiu to usg i albo władują Ci więcej progesteronu w tyłek albo dadzą no spę... nie wiem... ja bym wzięła L4 od lekarza pierwszego kontaktu na grypę i poleżała
no zaispirował mnie twój
ano właśnie mija ciotka urodziła troje dzieci a w ciąży od rana do wieczora pracowała w polu albo na targu warzywa sprzedawała
jedno się w trakcie wykopków urodziło

karetka nie zdążyła -też pracowali i jak się zaczął poród -nim do domu poszli to teściu syna odbierał

i dała radę kobieta i pracować i małymi dziećmi się zajmować (bo S ma rodzeństwo)... co tu dużo mówić -gdyby nie testy i brak ciężkiej roboty może i nie wiedziałabym że byłam w ciąży -bo do szpitala bym nie trafiła i leków bym nie brała:-AGATA moim skromnym zdaniem masz dobre podejście do sprawy
ja też teraz inaczej się zachowuje
z Wercia było jeszcze inaczej ale i ja miałam mniej lat
nie obchodzę sie ze sobą jak z jajkiem ale też i nie wymagam od siebie nie wiadomo jakiego wysiłku
staram się robić wszystko co przed ciążą tylko czasami wolniej spokojniej
Ja bym od razu panikowała. Mój lekarz powiedział, że ciąża po stracie Dziecka, w moim przypadku będzie ciążą wysokiego ryzyka