• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko, ja się staram jak mogę nie biegać co chwilę do wc. Ale ponieważ dużo piję, bo ciągle mam wrażenie jakbym kaca miała tak mi się pić chce, że chcąc nie chcąc mój pęcherz zmusza mnie do biegania na kibelek. Więc piwo raczej odpada, bo to już w ogóle byłaby masakra sikaniowa. Ale lampka wina? Hmmm... Czemu nie?

A w sumie jak to jest z takimi rzeczami w ciąży? Z kawą, właśnie lampką wina i innymi? Na co powinno się zwrócić uwagę, by ograniczyć? Nigdy o tym nie czytałam jakoś specjalnie, a to co przeczytałam umknęło mi już z głowy :-( Dlatego pytam doświadczonych ;-)

Ale mnie 3x w ciągu ostatnich 2 godz zakłuło w brzuchu, po prawej stronie na dole. Raz tak mocno, że aż podskoczyłam na fotelu. Masakra!

dzień dobry
a ja miałam dziś poranek leniwca tzn. wyszykowałam Wercie do szkoły ale R się zlitował i to on ją zaprowadził a ja sobie poleżałam dostałam śniadanko do łóżka i męskie ramie do przytulenia
oczywiście jak co rano badanie piersi i nie bolały i już schiza i w końcu powiedziałam sobie dość bo osiwieje i urodzę małego nerwusa teraz już bolą ale najbardziej bolał brzuch normalnie ciągiem ból trwał ze dwie godziny ale no-spy nie wziełam więc nie był ostry
miłego dnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry