• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

i święta za pasem;) oj, jakoś będzie.życie się do góry nogami powywracało to i waga szaleje, ale zauważyłam, że jak postawię wagę na dywaniku zamiast na twardej powierzchni ,to waże 10 kg mniej!!!!:-D:-D:-D

do później!!!

reklama
a ja jak stane dobrze to kg mniej;)a waga na twardym to podstawa
kurcze ja to zachowuję sięjakbym w ciąży była:) czekoladka i ogórek za chwilę:)

Ostatnia edycja:
witam wieczorkiem :-)
zrobilam dzis zakupy swiateczne, portfel lzejszy o 300zl :-p ale kupilam juz prawie wszystkim, zostal tylko tesc i moja babcia :-) ale babci chyba kupie jakies herbatki z herbaciarni, a tesciowi nie wiem... moze macie jakiegos pomysla?

Pati, to widzę że najtrudniejsze a zarazem najprzyjemniejsze zadanie za Tobą :)zazdroszczę.a co chodzi o teścia:zależy co lubi, moj np w ubiegłym roku dostał od nas serię całą pancernych w takiej metalowej a'la żołnierskiej skrzynce, a w tym roku planujemy stawkę większą niż życie:) no ale mój teściu lubi te stare filmy

Witam
Haniu gratuluję synka!!!
Agnieszka odpoczywaj, bo już tak niewiele też Ci zostało.:-)
Agata jak twoje samopoczucie? Generalnie czytając Twoje posty, to stwierdzam, że ciąża Ci służy :-) Super nastawienie.
She to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Julitka80 - święta za pasem? Dwa tygodnie tylko zostały, dla mnie to jak jutro tak czas mi leci a ja nawet prezentów pokupowanych nie mam. Nawet nie wiem kiedy mi dzisiaj 10h w pracy zleciało.
Chciałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam.

GosiaLew, uu w natłoku spraw pamięć zawodzi:P lecytynkę proponuję, albo żółte karteczki sklerotyczki;)
Agnieszka, tak tak poleguj sobie, bo to Twoje ostatnie momenty laby;)

Witajcie. Trochę podczytuję, ale nie mam siły wszystkiego nadrobić.
U mnie ciągle źle, takze odezwę się jak trochę się polepszy..
Jutro mam spotkanie w poradni genetycznej, skierowanie dostałam od lekarza rodzinnego. Nie wiem czy będę miała badany kariotyp czy tylko spotkanie z genetykiem, jakoś nie dopytałam, jutro Wam powiem. Julitko u nas (Białystok) badanie kosztuje 400zł od osoby, nie ma długich terminów. Po dwóch stratach dostałam skierowanie.
Trzymajcie się. Powodzenia zafasolkowanym i starającym się, czekającym na swoja szansę szybkiego upływu czasu. Karolcia myślę o Tobie.

annas81 trzymaj sie ;-) musisz byc dobrej mysli, nam w badanich genetycznych nic nie wyszlo, jutro pewnie bedziecie miec pobrana krew ale mozecie byc po lekkim sniadaniu, w rudzie slaskiej to badanie kosztowalo 700zl od pary ale nie wiem czy sie ceny od sierpnia nie zmienily...

I pisz kiedy tylko chcesz, ja tez musialam odetchnac po drugiej stracie... pojechalam w gory i byl to glupi pomysl bo tylko sie meczylam w podrozy a na dodatek ciagle lal deszcz teraz mysle ze dla mnie lepszy by byl wypoczynek w domu.
dobranoc wszystkim ja sie juz dzis nie odezwe, idem robic pizze :-p

reklama
Witam się wieczorkiem...:)

Dopiero praktycznie wróciłam i oczy same mi się zamykają!
Dziś kupiłam prezenty siostrzeńcowi, siostrzenicy i bratatnkowi i wydałam ponad 600zł!!!Dobra ciotka jestem, nie?:)

Ogólnie to sobie ciągle mówię byle do świąt, chociaż wiem że będą cięzkie...ale chociaż odpocznę trochę...

Hania - gratuliję!!:)

She
- trzymam kciuki za wizytę!!!Będzie dobrze!!!

Dobrej nocki Kobietki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry