• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A tak wogóle to kobieta raz przynajmiej raz w roku powinna robić takie badania. Najgorsze jednak jest to, że nie kosztują mało. Powinnyśmy mieć darmowe takie badania, przecież to jest bardzo ważne...:sorry: Ale niestety, żyjemy w takim kraju:confused2: Taka jest prawda

dziewczynki macie moze link do strony "poznajmy sie" czy cos takiego?bo wiem ze niedawno taka str powstala,na ktorej dziewczyny opisuja swoje przypadki, a ja nie umie jej znalesc :wściekła/y: normalnie chyba jakas niekumata jestem :-p wiec jesli ktoras ma link to b.prosze o przeslanie :tak:

Julitko wiem ze pewnie badań można by bez końca robić, ale ja jestem po trzydziestce i każda potencjalnie kolejna strata zmniejsza szanse na bejbika i chcę to ryzyko zmniejszyć do minimum jeśli jest jakaś przyczyna, jeśli to był przypadek to oczywiście pogodzę się z tym, natomiast nie chcę się sama u siebie doszukiwać objawów i dopasowoywać ich, niech lekarz mnie prowadzi, on nie jest histrykiem ale na całe szczęście też nie olewa sprawy. Moja Fasolka obumarła we mnie i nie dawała znać, nie krwawiłam wszystko się mocno trzymało i miałam poronienie wywoływane, dlatego on jest zdania że należy wykluczyć wroga wewnętrznego który mógł mieć na to wpływ.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry