Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stwierdziłam, że umieszczę go mimo wszystko. Bardzo sie cieszę że spdobał się Wam :-) Bardzo !Lenka, takie smutne te datyale pomyśl, że ten wierszyk jest właśnie od Twojej dzidzi i właśnie tylko dla Ciebie i pomyśl, że tam na górze masz Aniołka, który czuwa nad Tobą i się z góry do Ciebie uśmiecha
mój M właśnie spytał,czemu płaczę,a ja tak bym chciała usłyszeć to słowo MAMO i jak przeczytałam ten wierszyk to wyobraziłam sobie że moje dzieciątko tak do mnie mówi i macha nóżkami na tej niebieskiej chmurceMoje Kochane, powiem szczerze, że ryzykowałam umieszczając ten wierszyk, ponieważ nie wiedziała jaka będzie Wasza reakcja, ale pomyślałam o sobie, jak ja się czuję czytając goStwierdziłam, że umieszczę go mimo wszystko. Bardzo sie cieszę że spdobał się Wam :-) Bardzo !
mój M właśnie spytał,czemu płaczę,a ja tak bym chciała usłyszeć to słowo MAMO i jak przeczytałam ten wierszyk to wyobraziłam sobie że moje dzieciątko tak do mnie mówi i macha nóżkami na tej niebieskiej chmurce
Nasze maleństwa są pod dobrą opieką. Widocznie Bóg potrzebował naszych aniołków. Tłumaczę sobie, że jest im tam dobrze, że są szczęśliwe....i modlą się za NashIwonko, wszystkie nas łączy doświadczenie utraty malucha i przez to podobnie odczuwamy, reagujemy, na to co jest z tym związane, co się kojarzy z tą stratą. Jasne, że czasem jedna ma dzień większej rozpaczy lub żalu z tego powodu co się stało, inna akurat nie chce rozpamiętywać tego co się stało, bo to według niej przynosi tylko ból, ale oprócz tych chwil silniejszych, skrajniejszych emocji to jednak te sprawy odbieramy podobnie i na tym opiera się siła tego forum ;-)
podejrzewam, że o to co napisałaś, ze miałaś obawy przed wrzuceniem wierszyka, który tak nas poruszyłNie za bardzo wiem, co chcesz przez to powiedzieć... ?