• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam:-):-):-)
Karolcia cieszę, że twoja fasolka się rozwija, ale podejście lekarza dziwne. A skoro Ci nie robił usg to po czym stwierdził, że to 8 tydzień i że się macica powiększyła? Chyba, że badał cię ginekologicznie tylko.Bo tak jak pisała Agata, wg twojego suwaczka to ty już na przezierność karkową powinnaś się umawiać. A jeśli on się myli to na to badanie za miesiąc może być za późno. Ja bym poszła do innego jeszcze lekarza chociaż na sprawdzenie i usg.

Ilonka super wieści, gratuluję dwóch kreseczek. Jednak nie wytrzymałaś do stycznia :-) Będę musiała do ciebie dołączyć za miesiąc :-)

hej kochane

jakos nie mam weny zeby non stop siedziecm na forum i pisac... chyba mis ie smutne swieta powoli udzielaja...
ale jak po godzinie siadam zeby przeczytac co naskrobalysce to wymiekam ale dzielnie pokonuje te 10 str ;-)

ja wstalam o 11.45 :szok: a poszlam spac o 23... dechy w ogole... dzisiaj nocka bedzie z glowy :confused2: trzeba isc cos zjesc bo kregoslup sie do zoladka juz powoli przykleja

milej srody !!!! ja juz dzisiaj sroda jupiii :-) jezcze troszke i bedzie styczen i pozniej luty !!!!!:tak:

Witam dziewczynki

Anetha - no i widzisz że wszystko ok ?? Po co było wymyślać te dziwne historie i się denerwować??

Ja ostatniodziwnie zmęczona jestem, niby chce mi się spać a zasnąć nie mogę.
W nocy przesiedziałam w kuchni żeby nie obudzić mojego P i czytałam książkę (poradnik) którą wczoraj dostałam od mojego byłego męża pt W oczekiwaniu na dziecko...

Wieczorem zaszczypało mnie podbrzusze a na wkładce pojawiło się kilka czerwonych kropek krwi ale takich malutkich zupełnie jakby ktoś umaczał szpilkę w czerwonym atramencie i pokłuł wkładkę. Szybko mi tem objawminął więc zrzuciłam to na poczet dalszego rozcigania się macicy.

Aga34 jaki miły ten Twój były mąż... Obecny nie jest zazdrosny? ;-)

Ja też chodzę zmęczona, ale w dzień jakoś zasnąć nie mogę. Za to nocą padam jak kawka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry