Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i przed szereg się nie wybijać!! 

ja się boję -serio co będzie jak Ona siły więcej nabierze -bo S już wczoraj widział jak brzuch podskakiwał
i się dziwił "ile jego córeńka ma siły" a co ze mną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wciry dostaję i to grube!!! będzie duży dzidziuch
;-)
wiec akurat sie wyrobiłam jakoś szybko
ale też nie sądziłam ze się zjawi i moze dlatego tak z nienacka przyszła -bo jak na drugą czekałam to z tego czekania się przesunęła -i jak do roboty poszłam to bach i przyszła
a ze ten temat często wraca -to halo babeczki u mnie w 24tc nie znalazła!!!

w kość

Just79 dalej czekam i za chwilę wyjdę z siebiea czekać muszę bo muszę zapłacić wkurzające to
A ja i tak uważam ze takie wczesne wizyty nie sa dobre -te konowały tylko pranie mózgu robią i matka sama bardziej szkodzi dziecku niż cokolwiek innego -powinno być jak w UK!!!!!!!! pierwsze badanie prenatalne ok 12tc, drugie połówkowe i już!!!!! a nie histeria
;-)