K
kobietka22
Gość
Lapeczki moje smutaśne ja wam coś powiem bliscy życzą nam dzieci , a my czego sobie życzymy czy właśnie nie kruszynek pod sercami? życzą nam tego czego my same chcemy więc już nie przesadzajmy, to jest powód do wzruszeń ,ale nie do złości na nich, napewno chcą jak najlepiej, nam też oczywiście życzono kruszynki jak co roku, a my odpowiadaliśmy,że też mamy nadzieje, że sie nam uda
.
Co do dzieciaczków to akurat u nas w święta jest ich masa od 3 tygodniwego do czterolatków ja dzieci kocham i nie przeszkadzają mi pozjadałabym je całą niespożytkowaną miłość po poronieniu skupiłam na swoim chrześniaku i wcale nie było tak ,że nie mogłam patrzeć na dzieci , przecież my tego pragniemy, nie zadręczajcie się tym i odsuwajcie te ukłucia zazdrości bo inni mieli mają i będą mieli dzieci i tylko dlatego ,że nas coś kłóje nie zniknął, każdy ma prawo do szczęścia my też i my też będziemy miały dzieci , prosze was nie mówicie,że nie możecie patrzeć na dzieci bo same chcecie je mieć nie sądzicie ,że te dwie sprawy się kłócą ze sobą?
Aneczka i shyla gratuluje dwuch kreseczek moje kochane trzymam kciukasy
.Co do dzieciaczków to akurat u nas w święta jest ich masa od 3 tygodniwego do czterolatków ja dzieci kocham i nie przeszkadzają mi pozjadałabym je całą niespożytkowaną miłość po poronieniu skupiłam na swoim chrześniaku i wcale nie było tak ,że nie mogłam patrzeć na dzieci , przecież my tego pragniemy, nie zadręczajcie się tym i odsuwajcie te ukłucia zazdrości bo inni mieli mają i będą mieli dzieci i tylko dlatego ,że nas coś kłóje nie zniknął, każdy ma prawo do szczęścia my też i my też będziemy miały dzieci , prosze was nie mówicie,że nie możecie patrzeć na dzieci bo same chcecie je mieć nie sądzicie ,że te dwie sprawy się kłócą ze sobą?
Aneczka i shyla gratuluje dwuch kreseczek moje kochane trzymam kciukasy

jabym teraz nie zauważyła to potencjalny szef by mnie za fleje wziął