• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
martusionek ja wlasnie chcialabym sie starac o dzidzie wczesniej i wolalabym zeby mi nie wyszla ciazaw tych samych miesiacach jak poprzednia... jakos tak tez mi dziwnei jakby tak bylo bbrrr moze cos w tym jest ze mamys tracha

a ja się boję ż jak będzie marzec i będzie znów 9 tydzień ż starce swoje maleństwo:-(
Kochana każda z nas się o to martwi, ja to przechodziłam już 4 razy zawsze ten sam tydzień dla mnie ta 9 to okropna liczba.
A swoją drogą ile trzeba odczekać żeby znów zacząć starania.Bo mi powiedzieli od 2 cykli do roku.Już sama nie wiem chciałabym już spróbować.A może znów się uda i i 9 będzie szczęśliwa;-)

Martusionek nei ma czego sie bac.na to co bedzie i tak nei mamy wplywu,tzreba zyc normalnie. ja np nei wyliczam.no powiedzmy;) jak bedzie to musimy sie cieszyc! i niewazne jaki termin. ja o ciazy dowiedzialam sie w maju i powiem wam ze termin na luty mi bardzo odpowiadal.teraz po prosyu chcialabym jak najszybciej a nei czekac do maja:)ale jak termin by wyszedl podobnie to nie ma co plakac bo to nic nei zmieni przeciez.
dla jednych 9ty,dla innych 20tc. wiem ze na strach nei ma rady i wiem ze tez jak dotrwam do 20go zacznie sie strach,ale tzreba z tym walczyc! wielu dziewczynom sie udaje. wiec musimy wierzyc ze i uda sie nam.lęk moze tylko zaszkodzic.nie ma co wyliczac.

Cześć!
podczytywałam Was przez Święta, ale jakoś tak nic a nic się nie odzywałam.
Dzisiaj powrót do pracy po tygodniowym zwolnieniu przedświątecznym, eh budzik o 6 to był SZOK.
Całe szczęście, że się zaopatrzyłam w spodnie ciążowe przed świętami, bo dzisiaj był ZONK, w spodnie pracowe się nie zmieściłam 1)po praniu jak zwykle trochę się skurczyły, 2) brzuchol taki najedzony, ze nic a nic sie nie da go wciągnąć ;-)

miłego dnia :-)

apropo spodni ciążowych ja kupiłam jedne superaśne.jeansy ale lepsze niz te co na codzien noszę. śmiałam sie ze ciazowe fajniejsze produkują. no ale na szafie sobei leżą i czekają.chyba jak zajdę w ciąże odrazu je przywdzieję:)

reklama
Czarna jak uważasz moja kumpelka od razu po odstawieniu zaszła w ciąże ,ale w 7 tyg poroniła lekarze zapewniali ,że to nie ze względu na pigułki, ale hormonów nie badali jej, a wiadomo, że zanim wszystko wróci do normy i sie ureguluje to musi potrwać ja bym zaczekała do pierwszej @ po odstawieniu :tak:

Dziewczęta MAM PRACE!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zaczynam od 2 stycznia prosto na renament wpadam .
Musiałam zapisać się na kurs minimum sanitarnego bo to spożywczak jest i 100zł kurs kosztuje ,ale co tam trzeba w siebie inwestować i mój szef powiedział ,że w razie ciąży to moge gadać od razu i walić jak w dym bo woli wiedzieć od razu , to praca na pół etatu,ale mają jedną kobitke na wychowawczym i powiedział ,że jak jej wychowawcze minie to moge liczyć na pełen etat, i teraz nie wiem:sorry2: czy poczekać na ten pełen etat i dopiero fasolkować bo chciałam mniej więcej pół roku/ rok popracować i zaciążyć, a teraz to zgłópiałam, może warto by było zaczekać na pełen etat troche jeszcze potyrać ,a potem sprawić sobie fasolinke???jak myślicie chciałabym zapewnić dobre warunki dzidziusiowi żeby go rozpieszczać i kupować mu dużo ślicznych ubranek;-):tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry