agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki:-)
Milego dnia.
Postaram sie zajrzec pozniej.
Milego dnia.
Postaram sie zajrzec pozniej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja się boję ż jak będzie marzec i będzie znów 9 tydzień ż starce swoje maleństwo:-(martusionek ja wlasnie chcialabym sie starac o dzidzie wczesniej i wolalabym zeby mi nie wyszla ciazaw tych samych miesiacach jak poprzednia... jakos tak tez mi dziwnei jakby tak bylo bbrrr moze cos w tym jest ze mamys tracha
Kochana każda z nas się o to martwi, ja to przechodziłam już 4 razy zawsze ten sam tydzień dla mnie ta 9 to okropna liczba.a ja się boję ż jak będzie marzec i będzie znów 9 tydzień ż starce swoje maleństwo:-(
Hej , nie uciekaj jeszczewitam i uciekam :-)
milego dnia
aha i tak na marginesie
seks z mezem jest the best![]()

czy poczekać na ten pełen etat i dopiero fasolkować bo chciałam mniej więcej pół roku/ rok popracować i zaciążyć, a teraz to zgłópiałam, może warto by było zaczekać na pełen etat troche jeszcze potyrać ,a potem sprawić sobie fasolinke???jak myślicie chciałabym zapewnić dobre warunki dzidziusiowi żeby go rozpieszczać i kupować mu dużo ślicznych ubranek;-)
:-)