• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Nie dam rady was doczytać. Wczoraj wróciliśmy ze swiąt było całkiem przyjemnie. Natomiast dzisiaj poszłam do pracy ale o 10 już wyszłam bo źle sie poczułam rozbolał mnie brzuszek i dostałam coś w stylu biegunki. Narazie przeszło. Mam nadzieje ze to nic złego i bardziej pokarmowe niż ciazowe. Jutro idę do lekarza wiec zobaczymy.

Dziewczyny z Warszawy korzystacie moze z lekarza z LIM. Szukam dobrego internisty?Bo narazie na jkaiś kiepskich trafiam. A sprawę tego czegoś na języku jeszcze nie wyjasniłam?
Kobietko gratuluję pracy. Musisz sama zdecydować. Albo moze poprostu co będzie to będzie.:-)

dobrze Kobitka z tą pracą! a z dzidziusiem cóż ja to bym chyba nie czekała:) poza tym w sumie to niewiadomo nigdy kiedy się zajdzie.dziewczyny piszą ,że latami nieraz się starały.

Kasikz, na pewno tak jak piszesz, coś z jedzonka zaszkodziło. Trzymam kciuki, żeby sensacje żołądkowe jak najszybciej minęły.

Kobietko, super, że się z pracą udało :-) i tak planowałaś chwilę się wstrzymać, żeby już po pierwszym miesiącu fasolki nie meldować szefostwu, więc może zobacz po prostu jak się praca spodoba, jak się sprawy ułożą i za trochę zdecydujesz, życie podpowie co ma być ;-)

Ewela, eh współczuję przygody z dentystą, kupa kasy :-(

dentysta :szok: bbbbbbbrrrrrrrrrr :eek:

kobitka super ze prac jest!!!!

pati widze ze meczysz teg mezulka swojego :-) ja dzisiaj mojego tez pomecze ;-)

ja chyba bym tez nie czekala az bedzie caly etat pewnie bym jajo zniosl ale kazdy robi jak uwaza :tak: w ogole wiecie co ja chce cos zrobic ale nie wiem czy to dobre bedzie tzn eslisie wszystko dobrze skonczy to bedzie ok a jesli nie to chyba sie zabije :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry