• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też wczoraj frytki wciągnęłam. A w chwili obecnej mimo, że mnie ssie w żołądku jakoś na samą myśl o jedzeniu przez ten smód odechciewa mi się czegokolwiek.

reklama
Dziewczyny, macie do polecenia jakiś fajny poradnik dla przyszłych mam? Szukam czegoś już od dawna, by móc poczytać do poduszki, a nie tylko w necie, ale nic z tego co mi wpadło w księgarniach w ręce nie spodobało mi się na tyle, by kupić. Teraz przeglądam allegro, ale po okładce ciężko tym bardziej wybrać coś fajnego.

Wróciłam z usg - wszystko w jak najlepszym porządku. Mam już też wynik wymazu na chlamydię - ujemny :tak: Morfologia i ob też w porządku, ale rozmaz znowu nie tak, jak powinien :wściekła/y::wściekła/y: Już od roku tak mam :wściekła/y::wściekła/y:Zrobiłam też dzisiaj posiew wymazu z kanału szyjki, ale na wyniki trochę sobie poczekam....
No i nadal nie mogę znaleźć laboratorium, gdzie robią wymaz na ureaplasme i mycoplasme :dry::dry::dry: Ehhh....

Jeszcze przed chwila pokłóciłam się z mężem :dry::dry: Ubrał się i gdzieś sobie poszedł obrażony :no::no:

Daaa to chyba taki dzień. Ja też z M się posprzeczałam. Teraz siedzę sobie sama, szukam jakiejś książki i słucham płyty Borysa Szyca.

Ciekawe czy M choć zadzwoni by zapytać jak się czuję...

reklama
Jak byłam u laryngologa w maju, to powiedziała mi, że może to świadczyć o jakimś ukrytym wirusie :dry::dry: Trochę się boje, że to może być ta cała cytomegalia lub toxoplazmoza :dry::dry:W przyszłym tyg to sprawdzę... A jak się okaże, że to nie to, to będę męczyć mojego lekarza ogólnego, żeby do cholery odkryli co to.... Bo może siedzi we mnie jakiś syf i to on jest winowajcą moich strat :-(:-(

Tak więc póki co staranka sobie poczekają....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry