• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niech się spełnią noworoczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku

witam
missi to prosze o suwaczek z rzucaniem palenia :-)
she jak super ze cie powoli objaWY ciazowe dopadaja hihi ale mi sie smiac chcialo czytajac twoje posty :-D

ja wam pozniej wstawie zdjecia mojego klakiera swiatecznego i sylwestrowego to sie usmiejecie :-D,

narazie uciekam bo robie galaretke z owocami wiec musze troche sie namieszac lyzka zeby sie rozposcila :-/

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku !!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Dziewczynki Szczęśliwego Nowego Roku :-)
Życzę staraczkom zeby ten Nowy Rok przyniósł nam duuużo nowych Fasolinek
a ciężarówkom spokojnych dni aż do samego rozwiązania
nowym ANiołkowym mamusiom zycze wiary i wytrwałości ze dla kazdej z nas zaświeci słoneczko i ze nasz Aniołek wróci do nas chociaz tak trudno teraz w to uwierzyć

Pozdrawiam cieplutko dziewczynki
dzisiaj z M idziemy do znajomych no i okrutna @ przyszła wrrrrr a mialam nadzieje ze przyjedzie jutro buuu :-(
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry