• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie :)

Jeśli chodzi o palenie, to mi udało się na dobre rzucić jakieś 2 lata temu. Od tego czasu nie palę. Wystarczyła mi silna wolna, a teraz to już w ogóle mnie nie ciągnie, wręcz nienawidzę dymu papierosowego i dłuższe przesiadywanie w zadymionych pomieszczeniach kończy się u mnie bólem głowy ;)

Alicja1985 ja też myślałam o odchudzaniu w nowym roku. Ale teraz myślę już o czym innym ;) i mam nadzieję, że się uda. A jak już będę w ciąży to przecież odchudzać się nie będę. Cwana jestem :)

ja wezme alicja :-D ja waze ponizej 50kg chyba 48 wiec licho, ale do mojego wzrostu to takie minimum ponoc bo mam 155cm, przydaloby by mi sie jakies 4 kg na cycki zeby bylo :-D

alicjo mam nadzieje ze nasza bananiara nie ucieknie wiecej i juz tu zostanie, pisz co u ciebie :-)

ojjjj i mi by się przydało tak troszkę na cycuszki, bo malutkie:szok::-D

Przydałoby mi się też i troszkę schudnąć, ale tylko tak z 3 kilo. Mój wzrost 165, waga 51:-)

Kochane lepiej nie bede pisac ile musze oddac :oo:
ale cyckow troche moge tez oddac bo mam duze M sie smieje ze jak bede w ciazy to w ogole bede musiala je na taczce wozic :oo:
Pati bede pisac tylko czasami jest taka produkcjja ze nie ogarniam co i jak u ktorej ale za kazda 3 mam mocno kciuki :-)
ale czesto Was podczytuje :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry