• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny ,
moje dziewczynki dzisiaj wracają , już się nie mogę doczekać. Zrobimy sobie bal sylwestrowy , kupiłam im szampana , baloniki , sztuczne ognie , zaraz się zabieram za strojenie pokoju .Będą miały frajdę. Ciekawe czy wytrwają do północy ? Hi,hi,

Życzę Wam kochane udanych sylwestrów i oby ten Nowy Rok spełnił nasze oczekiwania , dla Was wszystkich buziole !! Pozdrawiam.

Niucha79 , Cappucino i Motyl13 - współczuje każdej z Was , tego okropnego przeżycia .Ale nie jesteście same , jesteśmy z Wami - piszcie , żalcie się po to jest to forum.

Iwonka u mnie oczywiscie nie obylo sie bez tabletek
tylko nie jakies tam nicorety i takie tam
ja bralam tabex ktory naprawde zadział
:-)

Własnie słyszałam, że tabex jest skuteczny, znam osoby, które rzuciły dzięki tym tabletkom. Tylko niestety są już na receptę:dry: Także będę musiała wybrać się do lekarza.
Próbowałam kiedyś rzucić z plastrami, ale bardzo źle sie po nich czułam, dosłownie chodziłam po ścianie:-D Ale co najważniejsze? Najważniejsza jest silna wola - u siebie stwierdzam brak:confused2: z czego nie jestem zadowolona.

alicja dzieki, ej jak ty nie chcesz @ to wez mi ją oddaj ja z checią przyjme :eek::tak:

a suwaczek z rzuceniem napewno si epojawi ;-)

dzisiaj sobie jeszcze przed polnoca zapale i go rozgniote butem na zawsze :-)

@ malpoko malpko rzyjdz do mnie nawet zaraz albo i nawet jutro ale blagam przyjdz :sorry2::sorry2::sorry2:

ja tez kiedys naklejalam plastry i tez sie po nich zle czulam i do tego strasznie mnie skora swedziala
ehhh z ta silna wola u mnie tez bylo ciezko ale jak tylko myslalam o papierosie to zaraz myslalm rowniez o dziecku ze to dla niego robie i poskutkowalo i 3 mam sie do dzisiaj :-)
nawet jednego nie zapalilam :-)
wiec naprawde te tabletki sa dobre :-)

ja tez kiedys naklejalam plastry i tez sie po nich zle czulam i do tego strasznie mnie skora swedziala
ehhh z ta silna wola u mnie tez bylo ciezko ale jak tylko myslalam o papierosie to zaraz myslalm rowniez o dziecku ze to dla niego robie i poskutkowalo i 3 mam sie do dzisiaj :-)
nawet jednego nie zapalilam :-)
wiec naprawde te tabletki sa dobre :-)

Nic mi nie pozostaje, jak tylko wziąść z Ciebie przykład :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry