• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

iwona ty warzysz w sam raz... z czego tu schudnac z kosci na osci chyba tylko.. a jak brzuszek masz to tylko ciwczyc miesnie brzucha i zrobi sie plaski :-D... ja mam maly brzuszek bo mi zostal po ostatnich ciazach i nawet rozmiar jak zawsze mialam 36 to teraz spodnie tylko 38... jednak mimo tak krotkich ciaz to cos mi sie przytylo, zreszta ja wazylam wczesniej 45-46kg...

ja jestem taka drobna, szczupla ze wygladam ciagne na nascie lat mimo iz mam juz ponad 23 :-/ ostatnio w oszolomie babka chciala ode mnie dowod jak kupowalam adwokata

alicjo a jak tam wasze staranka? bo u mnie jak widzisz, trzeci cykl juz :-D ale za to przyjemny, a ostatnie razy to sie pierwszym podejsciem udawalo, a teraz cos sie popierdzielilo w cyklach bo byly takie: 28dni, 32, 30, 24, a teraz nie mam pojecia ile bedzie :-/

klakiera wam wrzuce tutaj pozniej... bo ide na kawke :-)

reklama
no Pati u nas tez jest zielone swiatelko
wiesz podchodze do tego ze nic na siłe co ma byc to bedzie wiesz jak bede sie nastwaiwac ze w tym cyklu ma byc na bank to zeświruje i tyle
a tak chce miec mila niespodzianke
moje cykle tez byly beznadziejne ale od 3 cykli biore luteine wiec teraz juz mam @ co 28 dni :-)
tylko ostatnio zauwazylam ze owulki chyba brak :-( wiec musze zaczac brac wiesiolek !

czesc dziewczynki,

witam nowe mamusie aniołków :-( [*]

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!! NIECH SPEŁNIĄ SIĘ WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA !!!!

Alunia na odchudzanie polecam diete cukrzycową :-D ja w tydzień zgubiłam prawie 2 kg :baffled:

Alicja co do cycek mój M stweirdzil ze stad blizniaki bo szkoda marnowac taki biust:) no ale mi tez by sie zrzucic troche przydalo;) 38nosze a duza nie jestem 163 .za to cycek tez moge troche komus oddac. a co do odchudzanai to przed ciaza nei zdrowo:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry