• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

on juz sie do sylwestra przygotowuje z redsem :-D

ostatnio jak go mialam na rekach i go nioslam do gory razem z moim advokatem to on objol flache i nie chcial jej wypuscic z lap :-D...

a domu to mamy wszedzie "te sreberka" z lancucha choinkowego bo chodzi z nim w pysku i go rozszarpuje na strzepy :-D

reklama
Widzę,że wszystkie szykują się na przywitanie tego lepszego roku:) Ja czekam na mojego M. ciekawe czy przed północą zdąży. szykowac się nie muszę bo sylwester z dzieciakami. w dresiku sobie siedzę i zastanawiam czy przebierać się w cokolwiek innego:)
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE CZYLI ŚWIETNEGO SEKSU, A Z NIEGO NIEJEDNEGO BOBASKA NA 2010:) A SOBIE CÓŻ... TEGO SAMEGO;)

[SIZE=+0][/SIZE]

Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro wszystkim zycze :tak:

Cześć.......:-(

jestem już w domku.....:-(

to był jakiś koszmar....

nie chcę Was teraz zamęczać....w końcu pewnie wiele z Was się dziś bawi....
jutro Wam wszystko napiszę.....

Dzięki kochane moje za modlitwy i ciepłe słowa.....
Tak bardzo się bałam.....

witaj kochana...ahhh smutne to wszystko...trzymaj sie jakos....sciskam i caluje cie przeogromnie...odpoczywaj duzo....a jak sie czujesz?fizycznie bo psychicznie nawet nie pytam....

reklama
Karolcia dobrze że już w domku jesteś.
Strasznie mi przykro że tak się wszystko potoczyło... cięzko coś mądrego napisać w takiej chwili...
Trzymaj się kochana cieplutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry