• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

capucino to masz tak jak ja :-) ja mowie a schudne zrzuce troche kg z tej ciazy ale pozniej mowie przeciez bedziemy sie starac o dzidziusia to jak bede sie odchudzać:-p:-)

alicja ja dolaczams ie do ciebie: kt chce troch emoich kg?? z 10 moge oddac :-D

iwonka jak agi dzidzia sie wtuli w brzuszek a jeszcze lepiej w cyca to dopiero powie sobie ale ja glupiutka po co siedzialam tyle w brzuszku :-) ja z brzuchem swoim tez mam problem az ostatnio mi tato powiedzial:wez sobie kup pas i sie smial :baffled:;-)

pati ja tez marze eby 2010 byl bez @ ale pod katem ze jest dzidzia a ja jeszcze pierwszego nie mialam wiec czekam i mam nadzieje ze sie pojawi juz na dniach le zeby u mnie to byla pierwsza i ostatnia w 2010:tak: a o tej 17 stce to masz racje im wiecejnapisze tym bardziej podziala dlatego tez sie dopisalam wczesniej. fajniastego masz kociaka taki maly garfield :-) ciekawe czy sie boi petard jak uslyszy...

anetha
dobrze ze z mezem ok wszystko :tak:

karolcia
witaj kochana, przytulam cie bardzo mocno:-( i przykro mi bardzo... ja sie dzisiaj nie bawie na imprezie nie mam ochoty nawet... trzymaj sie kochana mocno i duzo zdrowka ci zycze!!!

kude chyab ide sie cos napic... sie zdenerwoalam ze tak sie dzieje boze niech juz bedzie ten 2010 i niech bedzie wspanialy dla wszystkich!!! ide sie schlac brzydko mowiac:tak:

reklama
szczesliwego nowego roku i dzidziusia :-) dla wszystkich :-)

ja juz po drinku jestem.. widze ze was tu nie ma i niezle balujecie... a ja juz od kilku lat nie bylam na sylwku ;/

karolcia przytulam... tak sie balam o ciebie :-( wszystkie sie balysmy :-( zycze ci zeby nastepny rok byl lepszy, zebys byla szczesliwa i zawsze usmiechnieta i zeby u kazdej z nas pojawialy sie tylko lzy szczescia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry