agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
She no upatra jak nie wiem...Ja juz jej wysle wypowiedzenie-hihi.
A tak serio to juz sie mecze na maxa...Dlonie caly czas opuchniete(wszystkie piersionki poszly w odstawke)stopy tez,do tego bol plecow,wiszacy ciezki brzuch,codzienne nocne wstawanie...
Juz zaczyna mi brakowac cierpliwosci...Juz niedlugo to chyba nigdzie sie nie rusze bo teraz pokonanie krotkiego dystansu to nie lada wyzwanie...To juz nie chodzenie a kulanie sie...
No,ale czekam dalej...Po nowym tygodniu jak cos too bede musiala odwiedzac szpital codziennie...
Milego dnia.no to pomarudzilam w Nowym Roku-hihi
A tak serio to juz sie mecze na maxa...Dlonie caly czas opuchniete(wszystkie piersionki poszly w odstawke)stopy tez,do tego bol plecow,wiszacy ciezki brzuch,codzienne nocne wstawanie...
Juz zaczyna mi brakowac cierpliwosci...Juz niedlugo to chyba nigdzie sie nie rusze bo teraz pokonanie krotkiego dystansu to nie lada wyzwanie...To juz nie chodzenie a kulanie sie...
No,ale czekam dalej...Po nowym tygodniu jak cos too bede musiala odwiedzac szpital codziennie...
Milego dnia.no to pomarudzilam w Nowym Roku-hihi

mi jeśli chodzi o badania, to wyszło wsio ok, więc nie musiałam czekać.a fajki paskudne rzucam od jutra.I JUŻ!!!mam nadzieję, że mimo nerwów uda Ci się zawodowe plany zrealizować.będę 3mać mocno kciuki!!!
;-) dziwnie to brzmi ;-)
ja pamietam swoje od owulki tydzien po w sumie bolalo mnie podbrzusze ciagle ... i to byl znak!!! u mnie przynajmniej oj bedzie fasolka bedzie :-)