• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki w nowym roku...

jak tam zyjecie po sylwku?? ja wypilam tylko likier cocosowy :-p rozrobiony z mlekiem bo byl za mocny i kieliszek wina niby slodkiego a byl goszki jak cholera :no: nno i troche szampana... przed 12 poszlismy na rynek ogladac fajerwerki i juz po wszystkim. moj brat przyjechal do mnie i wypili bardzo duzo i teraz moj steka ze umrze zaraz bo go leb boli strasznie :-D;-) pili to maja nauczke ;-):tak:
a ja jak wybila 12 to przytulilam se od meza i wszystko o Antosiu mi przelecialo przed czami :-( i plakalam i moj maz tez:-(

reklama
Karolcia Kochana dobrze, że się odezwałaś. Życzę Ci z całego serduszka, by rok 2010 był o wiele lepszy niż 2009 jak również gorszy od 2011 :-) Trzymaj się Skarbie. I pisz jak najczęściej.

Dziewczyny, czy któraś z Was wie co u Agi34? Jakoś się nie odzywa... Wyjechała na święta i sylwester?

Witam się nowo rocznie!:)

My siedzieliśmy w domku,więc Sylwester dzień jak inny...Też bardzo się cieszę, że ten rok się już skończył i mam nadzieję, że nowy będzie lepszy dla nas wszystkich...

Karolcia81 - tak bardzo mi przykro... dla Aniołka (*)..Trzymaj się jakoś Kochana...

Miłego dnia Kobietki!

KOCHANE!!W NOWYM ROKU ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM, ABY SPEŁNIŁY SIĘ MARZENIA TE DUŻE I TE MALUTKIE, ŻEBY SKOŃCZYŁ SIĘ SEZON NA ZŁE I SMUTNE WIADOMOŚCI I ŻEBY PRZYBYWAŁO CORAZ WIĘCEJ RADOŚCI POJAWIAŁO SIĘ NA NASZYM FORUM.ŻEBY W NASZYCH SERCACH W KOŃCU ZAGOŚCIŁ SPOKÓJ A W BRZUSZKACH ZAMIESZKAŁ UPRAGNIONY MAŁY GOŚĆ:-)

I NIECH TEN STARY PASKUDNY ROK PÓJDZIE RAZ NA ZAWSZE W CHOLERĘ/tego sobie i Wam wczoraj w myślach życzyłam/!!!!

nie nadrobię tego, co napisałyście, ale doczytałam że Karolcia wróciła do domu-mocno Cie Kochana ściskam!!!przytulam też nowe Aniołkowe Mamusie-szkoda że los Was też tu przywiał:-(ale zostańcie, na pewno będzie Wam trochę lżej.

Witam Kochane w Nowym LEPSZYM dla nas wszystkich Roku !!! On po prostu musi być lepszy!

Ja z moim M wstaliśmy przed 12.00 i teraz kawkę spijamy (zapraszam...)
potem idziemy na spacerek noworoczny, choć pogoda nie zachęca, u mnie jest paskudnie zero śniegu szaro i błoto wszędzie,,, błłłłłeee

Julitka właśnie się zastanawiałam co u Ciebie, ale jesteś to dobrze :happy2:

reklama
Lenka, jestem cały czas, staram się zaglądać żeby być w miarę na bieżąco, ale to jak formuła 1 ;-).żyję i czekam...07.12 powinnam mieć @.miałam testować wcześniej, bo ciekawa jestem czy pęcherzyk zaskoczył, ale ledwo się powstrzymuję.poza tym boję się 1ej kreski.chociaż jakoś dziwacznie się czuję.wczoraj wstawiłam się 3 lampkami wina.po jajnikach mi jeździ od ponad tyg i dziwnie podbrzusze dokucza.i spać spać spać, ale staram się sobie wmówić że to tlko przemęczenie na koniec roku się odzywa.a co u Ciebie.też rzadko Cię widać?
Missiiss, trzymam kciuki za ta Twoją @ i żebyś wytrwała w swoim noworocznym postanowieniu.ja niestety ostatnio kupiłam fajki.głupia jestem, bo tu chcę fasolkę, a do papierochów tych przebrzydłych mnie ciągnie.ale też postanawiam, ze to ostatnia paczka... zobaczymy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry