• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki a ja wczoraj sie splakalam jak kolega ktoremu dzidiza urodzila sie jakis meisiac temu skladal mi zeyczenia,po prostu sie rozryczalam!!! a tam pelno dzieci bo ja na obozie jestem jak wiecie,wtulilam sie wmojego M i plakalam,mam nadzieje ze duzo osob nie widzialo,ach neich ten 2010 bedzie lepszy ,dobrze ze ten rok juz si eskonczyl

witajcie kochane...a my z M wstalismy o 15 :zawstydzona/y::cool2: bo poszlismy spac ok 7 rano :szok: w domciu bylismy o 6...:baffled: sylwestra spedzilismy milo...siedzielismy w domciu i tak nas jakos dolki zlapaly to poszlismy do tesciow i przed 24 dotarlismy wszyscy do mojej mamy :-):-):-) bylo milo jak na rodzinnej imprezie,wkoncu nie bylismy rozdarci gdzie siedziec bo nasi rodzice bawili sie razem z nami..:confused::-):-D
wieczorkiem jeszcze zajrze ;-)

kurcze ale mam dzisiaj do bani dzien :-( chyba taki caly rok u mnie bedzie... :-( od 12 w nocy tylko o Antosiu mysle i widze wszystko przed oczami ... nawet teraz na spacerku lezke urnilam :-(:-(

Ehh widze ze nie tylko japłaczliwe zaczelam ten rok mam nadzieje ze to ostatni dzien w tym roku co beczałam
wszytskim tego zycze no chyba ze beda to łzy szczęścia :-)

Pozdrawiam :*

Dziewczyny wy mi powidzcie,bo zaczynam sie porządnie martwic. Od paru dni mam bóle głowy po południu po prawej stronie, czy to zwiazane jest z tym,ze teraz choruje na zakrzepice zył powierzchownych i biore zastrzyki, czy to cos innego?:-(

reklama
witajcie dziewczynki w Nowym Roku :-)

Ewela najlepiej zgłoś to lekarzowi. wydaje mi się, że możesz mieć migrenowe bóle :confused: one często się pojawiają przy obkurczaniu naczyń krwionośnych, nie wiem jak to wygląda przy zakrzepicy.
Ja do 14 tc miałam silne bóle głowy, jednostronne i pomagało mi moczenie nóg w gorącej wodzie i chłodne okłady na bolącej stronie głowy. Tylko czy Ty przy swoich schorzeniach możesz nogi w gorącej wodzie trzymać? żebyś sobie nie zaszkodziła.

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry