• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Aga. Tęskniłam za Tobą :-) Brakowało mi kogoś do świrowania ;-)

A już lepiej się czujesz?

Będzie dobrze Kochana. Jeśli gin powiedział, że te leki mogą być podawane kobietom w ciąży to nic się nie bój. Czasem lepiej się nafaszerować niż nie robić nic, bo to jeszcze bardziej może zaszkodzić.

A co do zamartwiania się: chyba już nam tak zostanie. Zwłaszcza przed wizytami... Ech...

Dziękuje Kochana . Jesteś jedyną osobą która o mnie pamiętała :blink:. Ja niestety mam taki organizm że wystarczy mala infekcja i leże bez życia w łóżku. "Teściowa' się na mnie w dodatku obraziła, bo mieliśmy do niej jechać w 2 dzień świąt. zadzwoniła do mnie i powiedżąła że to specjalnie że pewnie nie jestem choratylko chcę mojego p odciągnąc od rodziny. I powiedziala że P ma mnie zostawić i przyjechać do niej w świeta. Głupia C*I*P*A*.Tak sie zdenerwowałam że aż musialam rzucić telefon bo zaczęłam wymiotowac.
A co do braku objawow, mnie tez przeszły, nic mnie nie boli, ani brzuch ani cycki, nic....Czasami mnie tylko podbrzusze zakłuje ale to wtedy gdy zakaszle.

reklama
Jestem pewna, że i Dziewczyny o Tobie pamiętały, tylko przez Święta i te straszne wiadomości o Karolci, po prostu umknęło im samo pytanie o Ciebie.

Faktycznie durna ta teściowa. Nawet w święta nie potrafi odpuścić. Mam nadzieję, że Twój P stanął po Twojej stronie, a mamuśce dał mały wykład na temat zasad dobrego wychowania... Na dobrą sprawę zważając, że ma wnuka w drodze powinna sama zebrać dupsko w troki i wpaść choć na herbatę zobaczyć czy czegoś Ci nie trzeba. No ale po co? Lepiej przecież zrzędzić... Szkoda słów na takie taborety.

Jestem pewna, że i Dziewczyny o Tobie pamiętały, tylko przez Święta i te straszne wiadomości o Karolci, po prostu umknęło im samo pytanie o Ciebie.

Faktycznie durna ta teściowa. Nawet w święta nie potrafi odpuścić. Mam nadzieję, że Twój P stanął po Twojej stronie, a mamuśce dał mały wykład na temat zasad dobrego wychowania... Na dobrą sprawę zważając, że ma wnuka w drodze powinna sama zebrać dupsko w troki i wpaść choć na herbatę zobaczyć czy czegoś Ci nie trzeba. No ale po co? Lepiej przecież zrzędzić... Szkoda słów na takie taborety.

do teściowej mam 250 km. a wiec nie na rękę bło mi tam jechac w ciąży i z grączką. Poza tym jej wizyta też nie była wskazana bo jest bardzo upierdliwą osoą lubiąca wypic zbyt wiele drinków. A mnie dopadła w czasie choroby bardzo wstydliwa dolegliwość:-(mianowicie nie mogłam utrzymać moczu szczegolnie gdy wymiotowałam, a wymiotowalam przez 2 dni co 10 minut i ciągle musialam zmieniac bieliznę i wkladki. :zawstydzona/y:Musialam robić to w lłóżku bo nie mogłam ustać na wlasnych nogach.Myślę że czułabym się niezbyt komfortowo przy teściowej.

Cofam co powiedziałam. Faktycznie taka wizyta w tych okolicznościach takiej "przemiłej" osoby jak Twoja teściowa nie byłaby wskazana. Potem tylko po rodzinie krążyłyby mało przyjemne historie. A wiadomo co to było? Bo raczej nie zwykła angina czy grypa...

witam was :-)po tym pracowitym sylwestrze

nawet nie wiecie jak mnie maz maltretuje... a mialo byc na odwrot to ja go mialam maltretowac...

gosia ty testujesz za tydzien a ja za jakies dwa i pol, i obiecuje sobie ze do @ wytrzymie a starac sie bede az do dnia testowania, czyli musze sie nacieszyc seksem ile wlezie bo potem celibat pewnie :/ co mi sie nie podoba :-p

aga34 pare dni temu o ciebie pytalysmy ale chyba nikt do ciebie tel ani gg nie ma... tak mysle moze sie z ktoras podzielisz numerem tel? bo my sie o wszystkie martwimy :-(

karocia81 napisz do nas jak sie lepiej poczujesz.

wszystkim wam zycze fasolek w nowym roku i duzo radosci i zeby celibatu nie bylo po zafasolkowaniu :-p

a przedewszystkim zdrowka i wiary w lepsze jutro :-) duzo usmiechu malo zmartwien :-)

reklama
:-)Hej dziewczynki
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale musze ogłosić dobrą wiadomość- UDAŁO SIĘ!!!! Jestem w ciąży.Tyle starań ale udało się!!!!:tak:
9tydzien i 5 dzień :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry