Alicja1985
Fanka BB :)
Niucha witam
[*]
pisz jak najczesciej to forum naprawde pomaga
[*]
pisz jak najczesciej to forum naprawde pomaga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana albo mnie wykończy wirus albo zgaga. Ja już chyba nie mam przełyku bo mi wszystko wypaliła.
No albo mnie przeważą cycki i się zabiję. Rany w życiu nie miałam takich cycorów. Nie mogę złozyć rąk bo mi przeszkadzają a kazdy z nich chyba waży z 10 kg. Jak je zobaczyłam wczoraj w lustrze to się przeraziłam, a moje sutki wyglądają jak statki kosmiczne![]()

Bo ja nie mam żadnych ;-);-)

ewcia moje krolewny mialy sie urodzic 22 stycznia...przyszly rowno o 4 miesiace za wczesnie bo 22.09.....boje sie okropnie tej daty...ale trzeba ja przezyc...juz za kilka dni bedzie 22...ehhhh
ewcia moje krolewny mialy sie urodzic 22 stycznia...przyszly rowno o 4 miesiace za wczesnie bo 22.09.....boje sie okropnie tej daty...ale trzeba ja przezyc...juz za kilka dni bedzie 22...ehhhh