• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wogole to cos zaczynam sie zle czuc jakby mnie jakies grypsko bralo gardło mam zachrypniete i czuje sie jakbym temperature miala wrrrrr jeszcze mi to potrzebne

niusi@, tylko nas tu nie pozarażaj!!!! Bo My tu nie chcemy być chore, jak bedziesz kichać to odwracaj głowę od monitora, ok;-):-D

A gdzie podziewaja się pozostałe dziewczyny????:errr::growl::evil::rolleyes:

ok ok nie mam zamiaru nikogo pozarazac rany ja nie moge byc teraz chora musze łyknac jakis rutinoskorbin czy cos

Tableteczki juz łykłam :-) jakos pusto tu dzisiaj laski spią czy co a miałabyc impreza ach te babeczki i z nimi cos planowac ahha

Ostatnia edycja:
a u nas własnie idzie 3 burza przed chwila tak zagrzmiało, że az pies sie zdenerwował a ja sama w domu jestem i siem bojem moj M pojechal grac w piłke to troszke zmoknie biedak:szok::eek::errr::rolleyes2:

Niusi@ ja też nie znosze burzy a i u mnie sie szykuję juz dwie popołudniu przeszły a teraz znowu jest ciemno...bryyyy.....co za pogoda!!!!! a właśnie kiedy ta imprezka....bo też czytalam..i nic sie nie dzieje....?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry