jesli chodzi o testy owulacyjne to staram sie kupowac te kasetkowa, sa dla mnie jakos bardziej wiarygodne niz te paskowe...sa drozsze, ale mam wrazenie ze działaja...
szykja....badam...wyobrazice sobie ze mamy lekarza , który jest oredownikoem NPR i nam to odpowiada, zadnych tabsów nikomu nie wypisze a tym bardziej 15 latce....jak musi to wypisze, ale nic na siłe....no i jak byłam u niego pierwszy raz i doszlismy do porozumienia ze poglady mamy podobne to on mi pokzał jak mam to robic....i stosuje ta metode....w Karcie zaznaczam odwrotnie bo mi zapis ładniej pasuje, ale wiem o co kaman, wiec ok....
uciakm dzis i wroce dopiero w pon...
jutro mamy wiejski targ w skansenie niedaleko nas i jedziemy na wedzonego sandacza i chlebek z pieca.....i ja mam nadzieje dopkuic jakas rzezbe do nas do sypialni....przyjezdza tam taka kobieta, młoda babka, i sprzedaje rzezby które robi ze starych desek, krokwi, takich z rozbieranych kamienic....ja mam np kota i ptaki ze 100 letniej deski! stoją w kuchni,....a poniewaz ostatnio były anioły chce cos do sypialni....
tak wiec sciskam i do poniedziałku!