• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syluś będzie dobrze, musi być. Będziemy się wspierać i trzymać za siebie kciuki i jakoś dobrniemy do końca tego wyczekiwanego okresu. A teraz się zrelaksuj trochę.

A na TVNie Val Kilmer mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oj,Sylwia,przytulam mocno:-( Rozumiem emocje.Ale wiesz na czym stoisz,co trzeba zrobić.Zobaczysz,szybko minie,a będziesz spokojniejsza.Trzymam kciuki za Ciebie.Szyjką się nie martw,ja z Miśkiem leżałam plackiem i żyję;-) chociaż łatwo nie było.Moja mama też miała problemy z szyjką.Ja jestem wcześniak,następny chłopczyk niestety dużo za wcześnie się urodził,a potem już wiedziała o szyjce i mam jeszcze dwie siostry:-) Buziaki dla Ciebie.My Ci tu zginąć nie damy,także głowa do góry:-)
A w ogóle to cześć.Widzę,że impreza.A ja idę...prasować w końcu:wściekła/y: wczoraj mi nie wyszło,jak dziś przyszli goście to ...upchnęłam ciuchy w szafce:zawstydzona/y:
Buziaki.

Syluś nie martw się czas tak szybko pędzi że się nie obejrzysz a będzie grudzień a potem to już tylko będziesz leniuchować w wyrku i patrzeć jak brzusio rośnie
Buziole i nie smutaj się;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry