daaa
Fanka BB :)
Agnieszka dawaj nam już tu Julkę!! Ile można czekać ;-);-)
Mississ super, ze @ już się pojawiła ;-)
Kobietka spoko, że fajną robotę znalazłaś
No i z wyrozumiałym szefostwem 
Karolcia super, że się nie poddajesz :-):-) Tak trzymać :-):-) I dobrze, ze się na badanka wybierasz jak najszybciej
Ja tyle zwlekałam i teraz żałuję 

Ja Wam tradycyjnie trochę pomarudzę ;-);-)Wczoraj pisałam, że mam mega ochotę na seks, a tu dni płodne i nie można... No i nie skończyło się to dobrze
Bo ani tak ani tak...
Oczywiście nie wytrzymałam i dobrałam się do M. Jednak w międzyczasie pomyślałam sobie, że jestem głupia i nieodpowiedzialna, bo jeśli wyniki wyjdą źle lub okaże się, ze ten zły rozmaz krwi będzie szkodzić w czymś dzidzi, to sobie tego nie daruję. No i przerwałam i się rozpłakałam, ze taka głupia jestem 

Mój M się tylko wkurzył 

Ja w końcu też 
I tak to 

Wrrrrrr

Ja chce seksu!!!!! (Ale bez gumki, bo z gumką jest fe!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrr...
Mississ super, ze @ już się pojawiła ;-)
Kobietka spoko, że fajną robotę znalazłaś
No i z wyrozumiałym szefostwem 
Karolcia super, że się nie poddajesz :-):-) Tak trzymać :-):-) I dobrze, ze się na badanka wybierasz jak najszybciej
Ja tyle zwlekałam i teraz żałuję 

Ja Wam tradycyjnie trochę pomarudzę ;-);-)Wczoraj pisałam, że mam mega ochotę na seks, a tu dni płodne i nie można... No i nie skończyło się to dobrze

Bo ani tak ani tak...
Oczywiście nie wytrzymałam i dobrałam się do M. Jednak w międzyczasie pomyślałam sobie, że jestem głupia i nieodpowiedzialna, bo jeśli wyniki wyjdą źle lub okaże się, ze ten zły rozmaz krwi będzie szkodzić w czymś dzidzi, to sobie tego nie daruję. No i przerwałam i się rozpłakałam, ze taka głupia jestem 

Mój M się tylko wkurzył 

Ja w końcu też 
I tak to 

Wrrrrrr

Ja chce seksu!!!!! (Ale bez gumki, bo z gumką jest fe!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrr...
tylko ciekawa jestem jak wyniki moje beda ok czy taka madra bede i pojde na zywiol , bo latwo si emowi
juz wczoraj wieczorem myslalam sobie ze poczekam do slubu a pozniej znow ze nie i tak w kolko