kaira ja placilam za genetyczne od pary 700zl w genomie w rudzie slaskiej i czekalam niecaly miesiac na wyniki ale tak krotko chyba dlatego ze byly wynikidobre.
she moze wlasnie dlatego masz takie bakterie bo sie nie podmylas, a lepiej sie podmyc, tak slyszlama ze woda bez mydla, zeby splokac bakterie wychodowane w nocy na skorze..
ewela nie strasz innych... bakterie w moczu to norma w ciazy, moja kolezanka miala cala ciaze bakterie i wysokie crp i ma zdrowa 5 miesieczna coreczke :-) nie denerwuj sie wiec asiu bo wszystko bedzie dobrze.
missi patrzylam na moje badania bo w sumie to juz nie pamietam jakie badanie to bylo ale nie pomoge ci bo mam napisane p/c a-kardiol. ale z tego co pamietam to ja w laboratorium mowilam ze chodzi mi o zespol antyfosfolipidowy wiec jak tak powiedzialas to ci zrobia te wlasciwe. do tego powinno sie zrobic jeszcze jakies inne przeciwciala chyba antykoagulant tocznia i przeciwciala przeciw 2 beta cos tam... poczytaj na badania po poronieniu, ja ich nie robilam bo za drogo by mnie to wyszlo a i tak mam zamiar brac aspiryne i gina prosic o zastrzyki z heparyny czyli clexane lub cos zamiast tego.. ponoc ten zespol moze sie uaktywniac w ciazy a pozaciaza moga byc wyniki dobre. mnie nie stac na powtarzanie badan co miesiac na ten zespol wiec bede brac leki bo nie zaszkodza dzidzi a moga pomoc.. tylko musze sobie kupic cos oslonowego na zoladek zeby mi sie jakies wrzody nie zrobily z tych tabsow bo jednka witaminy acard i nie wiadomo co jeszcze to troche duzo dla zoladka, przynajmniej tak mysle.