• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

matkoooo.... jak ja bym już chciała się starać... no,ale póki co ciągle coś wypada :-(
Zależy mi teraz na tym, zeby szybko zaciążyć, bo boję się, ze coś mi do łba strzeli i się rozmyślę... :sorry2::sorry2::sorry2:
Ostatnio często myślę o tym, żeby przenieść się na studia na zagraniczną uczelnie :zawstydzona/y:
No, ale skoro teraz w tym wieku mam takie problemy z donoszeniem dzidziusia, to nie sądzę, żeby z czasem to się polepszyło samo z siebie.... Może być wręcz odwrotnie:dry::dry: Tym bardziej, ze lekarze się dziwią, że z moimi wynikami badan nie mam problemu z zachodzeniem w ciążę, a podobno powinnam :sorry2::sorry2:
Ale analizując wszystko bardziej zależy mi na tym, żeby być mamą niż naukowcem :tak::tak:

reklama
Pewnie że najważniejsze żeby było zdrowe, a po porstu ludzka ciekawość co będzie? Faceci chyba tak mają że chcieli by sie zabawkami pobawić:-)U mnie w poprzedniej ciąży też sie nastawiał na chłopaka a jak okazało sie ze będzie dziewczynka to szalał i kupował dziwne obranka:-)chyba tak już tatusiowie mają

daa to my mmay tak samo :sorry2: ja juz bym chciala dzidzie ajka tak sie kloce z myslami swoimi wieczorami z rozumem podejrzewam to coraz czesciej noca chce zaczekac do slubu a pozniej mi przychodzi teraz czesto dosc czy by w ogole narazie nie odpuscic sobie, nie rozstac sie z forum i odsapnac rok moze dwa :eek: mam takie mysli ale nie chce isch miec i chce jak najszybciej miec dzidzie pod serduszkiem... tylko niech u mnie te cholerne wyniki przyjda i niech beda dobre bo jajo zniose a jkabedzie owu to by mnie musieli zamknac do wiezienia zebym meza nie blagala o wojsko :sorry2:
a jak mąż by mi nie dal a ja bym wyla to bym chyba strzelila focha i byms ie nie odzywala z miesiac :(

Dopadły mnie mdłości. Nawet paluchy do piwa, które dotąd pomagały nie pomagają. Brzuch od picia wody mam jak bania. Pracować mi się zupełnie odechciało, a pracy jak na złość mnóstwo. Jeszcze 1,5godz...

Piszecie o tym badaniu prenatalnym - a was lekarz na nie kierował, czy sam robił i na czym ono polega i kiedy trzeba je zrobić?
Agu_ska, kierował o tyle, że powiedział, że pora na jego zrobienie.
Chodzi o usg robione między 11t a 13t6d, kiedy można oszacować ryzko wystąpienia wad genetycznych (m.in. zespołu Downa), no i ogólne sprawdzenie czy maluch rozwija się poprawnie.

Moglabym do was dolaczyc???
Witaj!!! :-)

reklama
Witam ja też tylko na chwile wczoraj w kinie spoko, niestety mój M ma problemy depresyjne dostał awans ale go to chyba przerasta, ja czuje się w tym związku jak facet, i już nie wiem co mam robić żeby mu humor poprawić.Za tydzień mam wizytkę u endokrynologa, profilaktycznie zaczęłam brać acard, w sumie to żaden hormon w moim organizmie idzie swoim tokiem mnie już to tak wq.... że sama dostane na głowę, a ten zamiast troszkę mnie wspierać to ja go muszę.Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry