Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hehe teraz sie smieje ale bylam tak wkurzona ze myslalam ze zwariuje ale na szczescie przyszla ale po prochach i to po poltorej miesiaca ale wazne ze jest pinda jedna i juz mam jej dosc a jeszcze pewnie do soboty niedzieli bedzie u mnie siedziala... kochana jeszcze zobaczysz tydzien dwa albo moze nawet nie tydzien i przylezie jeszcze jej bedziesz miala dosc jak ja :-)
i z wynikami mam tak samo chcialabym zeby juz byly a robilam w srode przed sylwestrem ... a i jeszcz enie ma ale 11 ide na wizyte do dotorka i jeszcze na biocenoze i czystosc pochwy wiec mam nadzieje ze chociaz czesc wynikow od razu odbiore... kurcze mam nadzieje ze @ przejdzie do 11 tego bo inczej z wynikow nici tzn z tych badan 

, ale mój M się pilnuję

.
ale lepiej później niż wcale.
Mam nadzieję, że nie będzie przyjmować niedokładnie byle szybciej skończyć 
A z ruchów to nic a nic nie czuję, i staram się nie nasłuchiwać za bardzo, żeby nie zacząć się denerwować, bo tak naprawdę to przecież mogę poczuć ruchy i po 20 t dopiero
moje odeszly w 15 tc.....wsumie...to rpzycyzny nie znaleziono...do dzis....