• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga, na pewno będzie wszystko dobrze. Nie stresuj siebie i malucha przy okazji ;-)

Aguska, tak miałam robione to usg genetyczne, chyba to 12t3d byl lub cos w tych okolicach.

Aga, na pewno będzie wszystko dobrze. Nie stresuj siebie i malucha przy okazji ;-)

Aguska, tak miałam robione to usg genetyczne, chyba to 12t3d byl lub cos w tych okolicach.

Wiem że stresuje maluszka i pewnie dlatego tak mi daje popalić co wieczór. Ale chyba strach będzie mi do końca ciąży towarzyszył:-(
Ja też miałam te badania genetyczne robione w 13 tygodniu.

Rozumiem doskonale, ja wczoraj jak usłyszałam serduszko to poczułam takie wielkie Uffff ulgi, bo niby wszystko było dobrze, ale usg cały miesiąc temu było.

Ja słyszałam,ze to badanie sie robi na połowkowym,a nie wczesniej. I lekarz tez mi tak mówił. :baffled:

USG połówkowe to jeszcze coś innego od prenatalnego. Prenatalne wykonywane jest w około 13 tygodniu. a połówkowe w 20 -21 tygodniu . W 13 tygodniu lekarz mierzy maluszka, odleglość główki od tułowia itp.

reklama
Witam kochane :-):-)

Just super, ze wszystko ok :tak::tak:

Co do ciśnienia, to ja mam normalnie przez większość swojego życia 100/60 lub 90/60 :sorry2::sorry2: Czasami jeszcze niżej :sorry2::sorry2:Przez to ciśnienie, to jak byłam młodsza, to non stop mdlałam :no:, dwa razy nawet prawie zapaść miałam :no:. Ale leków już nie biorę od paru lat - zamiast tego piję hektolitry kawy i na jedno wychodzi. nawet jak byłam w ciąży, to miałam zalecone 2 kawy dziennie, żeby gdzies nie zemdleć czasem :sorry2:

Dzisiaj bardzo smutny dzień... Rok temu dowiedziałam się, ze mojego drugiego aniołka już nie ma :-(:-(:-(Cały czas o tym myślę... Mam takie schizy co jakiś czas, jakby ktoś urywkami puszczał mi film z tamtych dni w szpitalu...:-(:-(Nawet jak siedziałam dziś na zajęciach, to zawiesiłam się na chwilę, bo miałam przed oczami twarz lekarki, kiedy wykonywała mi sądne usg :-(:-(

Mam nadzieję, ze lada moment w moim brzuszku będę mieć kolejną fasolkę :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry