• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja sobie kupilam imbirowe gingers :-) ponoc mozna w ciazy pic takie piwo pol szklanki na dzien :-) wiec pewnie od czasu do czasu sie odwaze jak mnie najdzie ochota... mojej babci jak byla w ciazy to najbardzie smakowalo piwo i ciastka :-D a ona to straszna przeciwniczka alkoholu wodku itd wiec to bylo cos nienormalnego :-D

dobranoc wszystkim kolorowych snow

reklama
pati kochana jak likwiduja firme to dostaje normalnie zwolnienie bo firma nie pracuje i nie bede zatrudniona bo firma upada wtedy niekt mi nie placi i nei wazne czy jestemw ciazy czy nie...niestety,,... jakos to bedzie najwyzej chwilke pomieszkamy u mnie z rodzicami i tak cal epietro dla nas i na dodatek osobne wejscie z dworu wiec looz... nie martwie si eo to ... ale fajnie by bylo miec te kilk agroszy... moze teraz poszukam czegos ...

ja sobie kupilam imbirowe gingers :-) ponoc mozna w ciazy pic takie piwo pol szklanki na dzien :-) wiec pewnie od czasu do czasu sie odwaze jak mnie najdzie ochota... mojej babci jak byla w ciazy to najbardzie smakowalo piwo i ciastka :-D a ona to straszna przeciwniczka alkoholu wodku itd wiec to bylo cos nienormalnego :-D

dobranoc wszystkim kolorowych snow

Witam czwartkowo.

Pati z tym nowym wątkiem to fajny pomysł. A co do piwa imbirowego, ja napiłam się go 2 stycznia bo już nie wiedziałam czym uspokoić moją zgagę. A w pół godzinki po wypiciu poczułam ruchy maleństwa. :-):-):-) Chyba się opiło :-):-)

Witaj Agu _ska śliczny nowy suwaczek.

Witam!
próbowałam nadrobić, ale nie dam rady :szok:

Wczoraj dzięki opadom śniegu wracałam z pracy 2 godziny, 5 min w domu i pędem do gin, zdążyliśmy, ale przez to ciśnienie miałam jak u zawałowca i za karę muszę przez dwa tygodnie sprawdzać je codziennie :sorry2:

miłego dnia :-)

Witam!
próbowałam nadrobić, ale nie dam rady :szok:

Wczoraj dzięki opadom śniegu wracałam z pracy 2 godziny, 5 min w domu i pędem do gin, zdążyliśmy, ale przez to ciśnienie miałam jak u zawałowca i za karę muszę przez dwa tygodnie sprawdzać je codziennie :sorry2:

miłego dnia :-)
Hej Just, a masz aparat w domu czy musisz jeżdzić do przychodni?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry