• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
luty : mam sowka
marzec koti
kwiecien karola322 i 13x13
maj ??? jest ktos na maj zapisany???
czerwiec Aga 34 i just
lipiec kaska i chyba anetha81 nie wiem czy ktos jeszcze?
sierpien kazikz
wrzesien pewnie gosia lew :-)

pewnie cos pomylilam... wiec poprawiajcie

tak mysle moze zalozymy watek w ktorym bedzie lista ciezarowek z terminami? a potem z datami urodzen i danymi dzidzi tzn waga, wzrost i plec??? co o tym myslicie?? cos podobnego jak na podforach dzialu przyszle mamy?

luty : mam sowka
marzec koti
kwiecien karola322 i 13x13
maj ??? jest ktos na maj zapisany???
czerwiec Aga 34 i just
lipiec kaska i chyba anetha81 nie wiem czy ktos jeszcze?
sierpien kazikz
wrzesien pewnie gosia lew :-)

pewnie cos pomylilam... wiec poprawiajcie

tak mysle moze zalozymy watek w ktorym bedzie lista ciezarowek z terminami? a potem z datami urodzen i danymi dzidzi tzn waga, wzrost i plec??? co o tym myslicie?? cos podobnego jak na podforach dzialu przyszle mamy?

Mnie się termin zmienił na 27 maja ale zapisana jestem na czerwcówkach chociaż i tak jakoś nie odwiedzam tego wątku. Nie czuję się tam tak dobrze jak tu

Kurcze, bo jak sobie przypomnę, jak Mała mi się rozpychała, to takie fajne było, i jakoś nie straciła wigoru przed porodem, tak fajnie brzuch mi skakał, aż mojemu M głowa się podnosiła...

reklama
chyba powinien byc zalozony taki watek przez administratora moze w takiej formie

nick:
aniolki tc:
imiona mamy i taty:
udalo sie w cyklu: np drugim po poronieniu
termin porodu:
faktyczna data porodu:
imie dzidzi:
waga dzidzi:
wzrost dzidzi:

pare slow jak ktos chce moze napisac :-)

mozna to zrobic w formie jakies tabeli jak sie da taka wstawic... ja nie wiem wpadlam na pomysl ale moze macie inne koncepcje ? a moze jakis specjalny blog z takimi datami i fotkami dzidzi i link do tego blogu?? i kazdy z nas znalby haslo do blogu??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry